Seneste nyheder

Vigtigheden af god belysning på arbejdspladsen

No comments

Vi kender det vel alle sammen, om vinteren er dagene langtrukne, kedelige og triste, mest fordi det er mørkt det meste af tiden. Mørket gør det sværere at holde koncentrationen, og dagene på arbejdet bliver svære at komme igennem. Men lige meget om det er om vinteren eller om sommeren, gælder det, at alting bliver lidt lettere og lidt sjovere, når det ikke er mørkt. Mange har sikkert oplevet det på samme måde i løbet af arbejdsdagen. Hvis naturligt lys får lov til at strømme ind på kontoret i løbet af dagen, og hvis man har en ordentlig lampe, man kan tænde på de lidt mørkere dage, så gør det en stor forskel, og man vil kunne mærke, at det er lettere at fokusere på sine arbejdsopgaver.

Lysstyring er noget af det, der er rigtig smart for en arbejdsplads at investere i. Det er garanteret, at lysstyring kommer til at blive brugt flittigt, fordi det er en vigtig del af arbejdsdagen at have ordentlig belysning. Der findes mange former for lys og lamper, men især på en arbejdsplads, hvor man går frem og tilbage fra rum til rum, er det en rigtig god idé at anskaffe sig LED lampe med sensor. Dette sparer man en masse strøm på, fordi man ikke risikerer, at folk glemmer at slukke lyset efter sig. Der findes mange forskellige former for sensorlamper, så er man interesseret i en sensorlampe eller en LED lampe med sensor, skal man blot prøve sig frem, så man kan finde det produkt, der passer bedst til ens behov.

Man vil hurtigt opleve, at hvis ens arbejdsplads har rigtig god belysning, vil kvaliteten af ens arbejdsdag blive ændret markant. Naturligt lys er at foretrække for at give den bedste belysning, men det er ikke lyst hele dagen, især ikke om vinteren, og så bliver man nødt til at finde på noget andet. Lige meget om det er en sensorlampe, en LED lampe med sensor eller en helt anden form for lysstyring, så vil man helt sikkert komme til at kunne mærke store forskelle.

Martin HansenVigtigheden af god belysning på arbejdspladsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *