Seneste nyheder

Udvid dine horisonter med et højskoleophold i udlandet

No comments

Trænger du til at få en pause fra hverdagen, eller har du et sabbatår, der skal gå? Et højskoleophold i udlandet er måske den helt perfekte løsning. Hvis du er eventyrlysten, men samtidig holder af at lære, så er det oplagt at slå to fluer med ét smæk.

Et normalt højskoleophold er givende, men på en rejse højskole er der skruet ekstra meget op for oplevelserne og de erfaringer, man tager med sig hjem, og det er alt sammen erfaringer, man kan bruge som fordel i resten af sit liv. Skal du studere videre efter du kommer hjem, vil du opdage, at du har meget mere i bagagen og besidder en modenhed, som de studerende, der er kommet direkte fra gymnasiet eller har brugt deres sabbatår på at arbejde, ikke har.

At rejse langt væk fra alt det, man kender og er vokset op med, er utroligt givende, og det er svært at remse alt det, man får ud af det, op. På et højskoleophold er man tvunget til at bryde nogle grænser, man ellers ikke ville have brudt, og det giver store fordele på mange punkter.

For at få et højskoleophold til at fungere, er det en god idé at tage af sted med en rejse højskole, som kan sørge for alt det praktiske, så du ikke skal gøre meget andet end at nyde din tur. Det er især en fordel at rejse med en organisation, hvis det er første gang, du rejser alene, så der er styr på det hele. Desuden er det super fedt, at få muligheden for at rejse med nogle mennesker, man ikke kender i forvejen, og som har de samme interesser som én selv med hensyn til rejser.

Et højskoleophold i udlandet er den perfekte kombination af undervisning og rejse, og fordi man i undervisningen ikke skal fokusere på karakterer og eksamener, er det meningen, at man kun gør det, fordi man synes, at det er interessant. En rejse højskole består dog langt fra kun af undervisning, for man har masser af fritid, hvor man har mulighed for at opleve det land, man befinder sig i.

Martin HansenUdvid dine horisonter med et højskoleophold i udlandet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *