Seneste nyheder

Top dit outfit af med fede accessories

No comments

Mange går utroligt meget op i deres tøj og tøjstil, og kan bruge lang tid på at sammensætte det helt rigtige sæt tøj til en bestemt begivenhed, og der er vist heller ingen tvivl om, at hvis man skal have et ordentligt outfit på, så er man også nødt til at tilføje nogle accessories som prikken over i’et. så det bliver helt perfekt. Der findes forskellige former for accessories til både mænd og kvinder, og herunder vil der blive nævnt nogle af de mest basale.

Ur

Et ur er uden tvivl et standardsvar på en accessorie, der gør store forskelle for et sæt tøj. Det er overraskende, hvordan noget så enkelt som et ur kan være med til at toppe et outfit af. Det kan være virkelig svært at finde det rigtige ur, da der er uendelig mange former og farver at vælge i mellem. Det kan sagtens tage tid, men det handler om først og fremmest at finde ud af, hvad man leder efter. Skal uret være detaljeret eller enkelt? Skal det have en stor eller lille urskive? Hvilken farve skal remmen være? Hvilken farve skal urskiven være? Hvilket mærke?

Tjek for eksempel disse Seiko Presageure ud for lidt inspiration.

Smykker

De fleste kvinder går med smykker, og ved derfor også, at der findes så mange forskellige, at det kan være helt umuligt at tage en endelig beslutning om, hvad man har tænkt sig at have på. Halskæder, øreringe og armbånd findes i alle størrelser og former og i alle prisklasser, og virker super godt som et supplement til ethvert outfit. Det er overraskende for enhver hvor meget en simpel halskæde eller et par øreringe kan være med til at peppe et outfit op og give det mere liv.

Solbriller

Det kommer selvfølgelig an på årstiden, men solbriller er ligesom ure og smykker noget, som langt de fleste bruger, og det behøver ikke kun at være for at beskytte sine øjne mod solen, for faktisk virker solbriller også som et accessorie, og er også med til at give ens outfit lidt mere liv.

Martin HansenTop dit outfit af med fede accessories

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *