Seneste nyheder

Tag på weekend ophold med familien i europæiske storbyer

No comments

Ferier med familien er et højdepunkt for mange børnefamilier, der normalt lever en travl hverdag og måske ikke har tid til at bruge meget kvalitetstid sammen. Men en ferie er ikke nødvendigvis lig med et par uger ved middelhavet, for man kan også sagtens få en rigtig god tur ved bare at tage afsted i en forlænget weekend. Her er europæiske storbyer perfekte – rejsen er ikke så langt, det kan typisk blive gjort nogenlunde billigt, og der er masser af sjove aktiviteter for hele familien.

Paris

Paris er et typisk sted at tage hen med familien, når det bare handler om en forlænget weekend. Der er masser af aktiviteter for enhver smag, og der er især mange kulturelle oplevelser. Man skal selvfølgelig se Eiffel tårnet, for man kan næsten ikke tillade sig at tage til Paris uden at se det. Og så findes der alverdens kunstmuseer, bygninger og kirker, man kan gå på opdagelse i, og der er restauranter, der serverer mad fra alle verdenshjørner. Et perfekt valg for den familie, der gerne vil have gode kulturelle og kulinariske oplevelser.

Berlin

Berlin er et yderst populært rejsemål for enhver europæer. Byen er præget af en spændende historisk fortid, man kan opleve på alverdens måder, og desuden er der masser af flot arkitektur at kigge på. Der findes sjove aktiviteter for enhver familie, både i form at kulturelle og kulinariske oplevelser, man vil kunne huske i lang tid ud i fremtiden. Og så er byen ikke længere væk, end at det er den perfekte destination til en forlænget weekend.

Istanbul

Istanbul er måske ikke den første storby, man tænker på, når man er ved at planlægge en fremtidig forlænget weekendtur med familien, men det er der absolut ingen grund til. Istanbul har masser at byde på, og er en smuk by at bevæge sig rundt i. Nyd havudsigten, oplev moskeer og paladser eller tag på shopping tur. Når man alligevel er der, kan man også forsøge sig med Lasik Istanbul. Lasik Istanbul findes mange steder i byen og kan betale sig, da det er billigere end herhjemme.

Martin HansenTag på weekend ophold med familien i europæiske storbyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *