Seneste nyheder

Tag på billig sommerferie med familien

No comments

En rejse er altid velfortjent, og især i sommerferien er der gode muligheder for at tage hele familien med på ferie, fordi børnene ikke skal i skole. Desværre kan det dog hurtigt blive rigtig dyrt at tage på sommerferie med hele familien, og hvis du virkelig ønsker at tage din familie med på ferie, men har udfordringer med økonomien, så er du langt fra den eneste. Herunder finder du nogle tips til, hvordan man kan tage på en billig sommerferie.

Find billige flybilletter

En af de største udgifter, når man skal rejse, er flybilletterne. Der findes dog heldigvis en del tricks til, hvordan man får fingrene i de billigste flybilletter. Priserne på flybilletter ændrer sig næsten hele tiden, så det er vigtigt, at man over en længere periode holder øje med, hvornår priserne ændrer sig, og at man så slår til, når det ikke lader til, at de bliver lavere. Man skal dog ikke vente i for lang tid, for man kan sparer rigtig mange penge ved at købe flybilletterne i god tid i forvejen – faktisk kan det ofte betale sig at købe dem helt op til et år i forvejen, fordi de bliver kun dyrere, jo tættere man kommer på afrejsedatoen.

Afbudsrejser

Afbudsrejser er nok den absolut bedste måde at komme på en billig sommerferie. For et par tusind kroner kan man komme langt, og selvom det lyder for godt til at være sandt, så betyder det på ingen måde, at man kommer til at bo dårligt eller for billigt. Jo mere man betaler for en afbudsrejse, jo bedre kommer man selvfølgelig til at bo, men hvis man ikke er sart, så kan man sagtens bo helt fint til en lav pris. Ulempen ved afbudsrejser er dog, at man bliver nødt til at vente helt til sidste øjeblik, før man kan købe rejsen, og det er aldrig sikkert, at man har mulighed for at finde en afbudsrejse, men er man villig til at tage chancen, så er det helt klart det værd. 

Undgå turistområder

Områder, der er efterspurgte af turister, er udmærket klare over, at turisterne kommer dertil næsten lige meget, hvad det koster at bo der, og derfor er priserne på hoteller og restauranter skruet helt op. For at spare en del penge kan man i stedet booke et hotel, der ligger lidt uden for turistområderne.

Udnyt tilbud og rabatkoder

Der er altid en eller anden måde, man kan komme til at få sine flybilletter, sit hotelværelse eller sin lejebil til en billigere pris. Når du er i gang med at booke den næste sommerferie, så vær på udkig efter gode tilbud og rabatkoder. Måske kommer du ikke til at spare de helt store penge, men et par hundrede kroner hist og her er også penge, som man i stedet vil kunne bruge på noget andet sjovt.

Tag et lån hvis det er nødvendigt – det er det værd!

At rejse kan blive kaldt medicin for sjælen, og det er vigtigt, at man engang i mellem er i stand til at koble helt fra og komme langt væk fra hverdagen. Hvis økonomien driller, kan det helt klart betale sig at tage et lån, for eksempel hos Moneylender, så man kan komme ud at rejse med familien og få nogle fede oplevelser sammen, som I alle vil kunne huske rejsen at livet.

Bo billigt

Sammen med flybilletter er hotelværelser den største udgift, når man er på ferie. Især hvis man tager til områder, hvor der er mange turister, vil priserne for hotelværelser være rigtig høje, men heldigvis findes der nogle alternativer til hotelværelser, som vil spare dig for en masse penge. Airbnb og moteller er fine steder at overnatte, og siden man ikke kommer til at bruge særlig meget tid på sit værelse alligevel, så gør det ikke noget, at det ikke er ligeså luksuriøst som et hotel. Desuden har mange campingpladser også små hytter, som man kan bo i, og det er typisk også meget billigere end et hotel.

Martin HansenTag på billig sommerferie med familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *