Seneste nyheder

Snorkling og dykning for familien på badeferien

No comments

Stort set alle børnefamilier har på et eller andet tidspunkt været på badeferie. Det er ikke sikkert, at man som forælder synes, at det er sjovt at bruge hele ens ferie på at ligge ved poolen, men at man må ofre sig lidt for børnenes skyld. Heldigvis kan man sagtens peppe badeferien op med nogle aktiviteter, der er sjove for hele familien, og som ikke vil forhindre ferien i at stå på maks afslapning.

Det er fedt at rejse og opleve, og selvom man på badeferie typisk ikke bruger sin ferie på at udforske landet, man befinder sig, kan man sagtens få nogle vildt fede oplevelser, der går ud over det sædvanlige, er for hele familien og samtidig sætter gang i adrenalinen. Det kan for eksempel være snorkling eller dykning. Synes man, at det er sjovt, kan man endda tage et dykkercertifikat på sin ferie.

Det kommer selvfølgelig an på, hvor man skal hen, men mange steder vil der være strand, og er der en strand kan man snorkle og/eller dykke. Nogle steder er mere interessante at gøre dette end andre steder, for der skal jo helst være noget at kigge på, når man ligger der og svømmer rundt, men skal du et sted hen, hvor der er flotte fisk, klart og varmt havvand og måske endda koralrev, så er der næsten ingen undskyldninger for ikke at prøve kræfter med dykning og snorkling.

Snorkling er for hele familien, og selv små børn vil finde det sjovt at svømme rundt med dykkermaske og snorkel på og opleve livet i havet på en helt ny måde. Har man lidt større børn, kan man sagtens tage ud at dykke. Overvejer du at tage et dykker certifikat?Så kan du med fordel prøve kræfter med dykning på ferien for første gang, før du tager tilbage til Danmark, hvor du så kan tage et dykkercertifikat. Dykning er super fedt og er helt sikkert en oplevelse, du vil huske for livet, og hvem ved, måske kan oplevelsen på din ferie inspirere dig til at tage et dykker certifikat, selvom det ikke var planlagt, så du kan gøre det så meget, du har lyst til selv hjemme i Danmark.

Martin HansenSnorkling og dykning for familien på badeferien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *