Seneste nyheder

Skal den næste familiebil være en leasebil?

No comments

Der er meget, man skal sætte sig ind i, når man skal til at købe ny bil. Markedet er stort og har meget at byde på, og man ser selvfølgelig helst, at man finder den helt perfekte bil. Tilbud på leasingbiler kan virke attraktive, men det er vigtigt at finde ud af, om tilbuddet passer til dig, dine behov og din økonomi, før du slår til.

Spørgsmålet lyder ofte, om tilbuddet på leasingbilen er det perfekte match, eller om det bedre kan betale sig at købe bilen. Om leasing er en mulighed for dig, kommer an på flere faktorer; for eksempel kan det sagtens betale sig, hvis du kun skal have bilen i et kort stykke tid, eller hvis bilen skal udskiftes ofte. En anden fordel ved at lease, er at den bil, du kommer til at køre rundt i, ofte er langt nyere end den bil, man køber. Dog kan det ofte ikke betale sig at lease mindre biler, da prisen på dem alligevel er forholdsvis lav, når man vælger at købe bilen.

En af de største fordele ved at vælge billeasing er, at reparationsudgifterne ikke er noget, man skal bekymre sig om, for hvis bilen går i stykker, er det nemlig leasingselskabet, der skal stå for at få skaden fikset og betalt.

Der er dog enkelte situationer, hvor det er en fordel at købe bilen i stedet for at lease, og det er derfor vigtigt, at man sætter sig ind i dette, før man beslutter sig for at få en leasebil. Leasingselskabet skal naturligvis også tjene nogle penge, så derfor kan man komme til at skulle betale lidt mere for bilen end normalt, når man vælger at lease den.

Man skal desuden kende sit kørselsbehov og sine kørselsvaner ret godt, når man vælge en leasebil. Når man underskriver leasingkontrakten, skal man nemlig oplyse hvor mange kilometer, man kommer til at køre i bilen i løbet af leasingperioden. Er dette ikke et problem, skal man dog ikke tøve med at anskaffe sig en leasebil.

Martin HansenSkal den næste familiebil være en leasebil?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *