Seneste nyheder

Skab udtryk i dit hjem med flotte gulve

No comments

Gulvene er mange gange noget af det første, man lægger mærke til, når man træder ind i et rum. Et rums udtryk afhænger nemlig delvist af det gulv, der er i rummet. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at man tænker meget over, hvilke gulve man vælger at indrette sit hjem med, så man kan få perfekte og stilrige resultater.

Når man vælger et gulv til et rum i hjemmet, skal man for det første tænke over, hvilke farver møblerne i rummet har eller kommer til at have. Er møblerne for eksempel meget mørke, er det en god idé med et lyst gulv, så rummet ikke bliver for mørkt og indelukket, og det modsatte gælder hvis møblerne er lyse. Neutrale farver som lyst træ, grå eller hvid fungerer helt fint i langt de fleste tilfælde og passer til både lyse og mørke møbler, hvis man har begge dele.

Ønsker man at opgradere gulvene i et rum eller i hele sit hjem, fordi de er slidte og grimme, behøver man ikke altid at rive det hele op og starte fra nul. Ofte kan en slibning af gulv, lakering eller polering gøre store forskelle. Hvis arbejdet er udført ordentligt, kan det faktisk ofte få gulvet til at se helt nyt ud, hvilket giver hele rummet et helt andet udtryk.

Slibning af gulv kan man sagtens selv udføre, for eksempel ved at købe eller leje en betonsliber eller en anden form for gulvsliber, som passer til dit gulv. Det kræver ikke stor ekspertise, men er man alligevel ikke helt tryg ved tanken om slibning af gulv og ved selv at udføre arbejdet, kan man også sagtens få hjælp fra professionelle.

I modsætning til slibning af gulv, kræver lakering eller polering ikke, at man ejer eller låner en maskine. Har man et gulv, der kan blive shinet op af noget så simpelt som en lakering, skal man blot finde den rette type lak og komme i gang med arbejdet.

Ofte skal der overraskende lidt til, for at et rum får et helt nyt udtryk, og i mange tilfælde kan gulvets udseende gøre en stor forskel.

Martin HansenSkab udtryk i dit hjem med flotte gulve

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *