Seneste nyheder

Sådan planlægger I den perfekte forældrefest

No comments

Det kan være svært at finde lokaler og lækker mad til den perfekte forældrefest. Derfor kan det være nemmest og hyggeligst, at I holder den på en restaurant, hvor de kan stå for det hele for jer.

Som forældre til børn i samme institution eller samme skoleklasse, kommer I naturligt til at tilbringe rigtig meget tid sammen. Derfor er det en god ide, at I sørger for at opbygge et godt sammenhold og fællesskab mellem jer forældre. Det vil helt sikkert smitte af på jeres børn, så de også får det meget nemmere sammen.

Mange forældregrupper bruger derfor at holde en forældrefest en gang om året. Det er en fest, hvor der ikke er børn med, hvilket er med til at gøre, at I kan lære hinanden langt bedre at kende. Er I i tvivl om, hvordan I holder den bedste forældrefest, kommer vi her med nogle gode råd.

Find et sted at være

Når I skal holde en fest, skal I selvfølgelig først og fremmest finde et sted, hvor I kan være. Det kan være hjemme hos en af jer, hvis I ikke er så mange. Det kan også være, at I kan få lov til at låne et lokale i institutionen eller på skolen.

Måske har I mulighed for at låne et lokale i en sportsklub eller på jeres arbejde. Det er sjovt for de andre forældre at lære jer bedre at kende på den måde. Har I ikke mulighed for at låne et lokale, og vil I ikke selv lægge hus til, kan det være en god ide at leje et sted. Læs mere om det i afsnittet, vi har kaldt ”Den nemme løsning”.

Uden mad og drikke…

Til en fest skal der selvfølgelig også være rigeligt med mad og drikke. Det er noget af det, der er med til at gøre det til en festlig og hyggelig begivenhed. Når I afholder arrangementer med børnene, er I sikkert vant til, at I bare tager en ret med hver. Når det kun er jer forældre, der holder fest, må det dog som regel gerne være noget lidt bedre mad.

Derfor er en mulighed selvfølgelig, at I bestiller noget mad udefra. Det er med til at gøre, at I ikke selv behøver at lave mad og samtidig får noget lækker og god mad. Der findes dog også en endnu nemmere løsning:

Den nemme løsning

Hvis I vil have den absolut nemmeste løsning i forhold til både lokale, mad og drikke, er det selvfølgelig, at I får en restaurant til at stå for jeres forældrefest. De har lokalerne, de er supergode til at lave maden, og de har helt sikkert rigeligt at drikke.

Vil I holde fest i Nordsjælland, bør I overveje Club Riva ved Rungsted Havn. De ligger meget smukt lige ned til havnen med udsigt over vandet og bådene. De har både restaurant og natklub, hvilket gør det muligt for jer at holde en fest, der passer til lige præcis jeres behov. Club Riva er derfor et godt sted for jer, der ikke ønsker, at det bliver for besværligt.

Martin HansenSådan planlægger I den perfekte forældrefest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *