Seneste nyheder

Sådan kan dit barn blive klogere ved hjælp af leg

No comments

Skal man lære noget vil man meget ofte tro, at det er kedeligt og at det er en form for undervisning. Man vil måske tro, at en lærer skal stå og forklare en noget på en kedelig måde. Det behøver dog slet ikke at være tilfældet. Det kan nemlig være rigtig interessant at lære noget. Det kan man for eksempel være ved hjælp af en applikation. Selvom man ikke tænker over det kan man sagtens finde mange spil, som rent faktisk bruges til at man lærer noget. Her kan det for eksempel være matematik, motorik og sprogfag, som kan gøre, at man lærer noget. 

Børn elsker legetøj og leg

Får man fortalt ens børn, at en form for læring har noget med legetøj at gøre vil de formentligt elske det med det samme. Uanset hvor gammel man er har man brug for legetøj, men den type legetøj man bruger ændrer sig gennem livet. Som barn kan det være, at man er vild med byggeklodser og sjove læringsspil på mobilen. Senere hen kan det være, at man får forskellige fritidsinteresser. En af disse fritidsinteresser kunne være dykning. Er det tilfældet kan man købe et dykker ur, som kan fungere som en slags legetøj. Derudover kan du også købe en dykkerkniv, som sagtens kan beskrives som en form for legetøj. Det er naturligvis et farligt stykke legetøj, som man ikke som sådan bør lege med. Ikke desto mindre er det dog en ting, som giver den samme glæde, som det gør hos børn når de leget med legetøj. 

Uden undtagelse elsker alle børn at lege. Det er noget, som de ikke kan få nok af, men hvilken type af leg de kan lide varierer meget. Der er nogle, som godt kan lide voldsomme og meget fysiske lege. Der er også børn, som er helt anderledes og modsat. De kan måske bedre lide en stille og rolig leg. Den sidstnævnte gruppe vil elske at sidde foran en skærm. Der er også stor sandsynlighed for, at den sidstnævnte gruppe vil elske at sidde og lære noget. Det kan man blandt andet gøre hos forskellige applikationer. Der er et hav af applikationer, som er lavet til at skulle lære dit barn noget, samtidig med, at de har det sjovt. 

En læringsapplikation kan gå viralt

Udvikler man en rigtig god læringsapplikation kan det være frustrerende hvis folk ikke downloader den. Måske har man brugt flere år på at udvikle den og det kan virke meget demotiverende hvis folk ikke tager godt imod den. Det kan man dog heldigvis gøre noget ved. Man kan nemlig sørge for, at den kommer bredt ud. Det er godt at lave en markedsføringsstrategi. I den kan man skrive hvor og hvem ens målgruppe er og hvordan man har tænkt sig at nå dem. Meget ofte vil det være forældrene man skal ramme og de vil meget hurtigt kunne blive interesseret. 

Så skal man finde ud af hvordan man rammer forældre med små børn godt. De fleste er på de sociale medier, så det er meget ofte et godt sted at starte. Uanset hvilket produkt man har og ønsker at sælge er det en drøm at gå viralt. Går man viralt kan man nemlig være sikker på, at folk kommer til at høre om en. Det er en slags gratis markedsføring. Så kan folk nemlig reklamere for ens ting uden man behøver at betale dem. Har man en læringsapp er man også meget interesseret i at den går viralt. Så vil flere børn nemlig høre om den. Og når der er mange mennesker, der hører om den er det en dejlig ting og noget, som kan gøre at man får mange downloads. 

Børn får udfordret deres læringsevne

En af grundene til, at mange tror at læring er svært og kræver meget er, at det kan være godt at blive udfordret. Det er nemlig især når man bliver udfordret, at man lærer noget nyt. Det at blive udfordret kan dog også være meget skræmmende. Det kan nemlig gøre, at man føler, at der er noget man ikke kan finde ud af. At lære noget handler nemlig også om at kunne mestre noget, som man tidligere ikke kunne. Mister man hurtigt modet og har ikke så meget tiltro til sig selv kan man derfor meget hurtigt få en dårlig oplevelse med at lære. 

Bliver læringen pakket ind på en god og letspiselig måde er det dog langt nemmere. Hvis man sidder og spiller et computerspil bliver man nemlig også ofte udfordret. Det er dog ikke noget, som man har noget imod hvis man er en hyppig spiller. Så spiller man blot videre. Derfor er det en god ide at bruge apps til at lære fra. Er man forælder bør man sætte sig ind i hvad man kan downloade af spil, hvor man lærer. Her kan man afprøve forskellige typer af apps og finde ud af hvilken en der er bedst. 

Download forskellige apps til læring

Meget ofte kan børn lide at spille et spil af gangen. Det gælder både hvis de spiller på computer, konsol eller på mobilen. Det er dog ofte bedst hvis børn kombinerer forskellige typer af spil på en gang. Derfor er det vigtigt, at man har forskellige apps på mobilen. Det gælder især hvis man ønsker at ens børn skal lære noget. For så kan man både have en applikation, som kan gøre, at barnet udvikler sin rumretningsforståelse og sin forståelse for sprog. En anden app kan måske udfordre barnet på logikken og et andet spil kan udfordre barnet på matematik. Således vil dit barn uden tvivl lære meget om sig selv og og udvikle sig hurtigere end ellers. Mange lærere vælger også at bruge sådanne apps i en undervisningssammenhæng. Det kan fungere godt at kombinere almindelig undervisnings i folkeskolen med forskellige apps på mobilen. Det kan nemlig også gøre, at børnene følger mere med. På en måde kan man sige, at man på den måde taler børnenes sprog da de er så hjemmevante når det kommer til apps og spil. 

Martin HansenSådan kan dit barn blive klogere ved hjælp af leg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *