Seneste nyheder

Sådan holder du den perfekte børnefødselsdag

No comments

Det kræver en del at holde en god børnefødselsdag, der bliver en succes. Det er ikke altid lige nemt at få det hele til at gå op i en højere enhed. Heldigvis kan du med lidt tips og tricks komme tæt på den fuldendte fødselsdagsfest for dit barn, så han/ hun får en fabelagtig dag, som de sent vil glemme.

Blandt andet kan du få rådgivning til festen hos Crone & Co, og ved at læse med nedenfor, får du måske også en rimelig klar idé om, hvordan du nemmest og bedst, skaber de bedste rammer for en succesfuld børnefødselsdagsfest.

Lav en gæsteliste

Ved at estimere dit antal gæster, inden du laver andre planer, kan du træffe beslutninger om de andre elementer i festen. Dette inkluderer mødested, mad og drikkevarer. Det er derfor en god idé at planlægge din gæsteliste, så snart du beslutter dig for at holde en fødselsdagsfest. Der er nemlig stor forskel på planerne for en fest med 50 gæster i forhold til en fest med 10 gæster.

Find et sted at afholde den

Vælg et sted, der ligger inden for dit budget og som har den rigtige størrelse i forhold til dine gæster. Fødselsdagsfester er ekstremt fleksible – du kan mødes med et par venner i parken, eller du kan være vært for en formel begivenhed på en lokal restaurant. Tænk på hvor mange penge du har til rådighed, hvor mange gæster der deltager, samt den generelle følelse du går efter.

Hvis du eksempelvis vil have en afslappet, intim fest med et par nære venner, kan den holdes derhjemme. Hvis der er mange gæster, der skal have mad, kan du overveje at holde din fest på din yndlingsrestaurant.  Du kan også leje et telt eller en pavillon, hvis du vil have en stor udendørs havefest. Der findes masser af muligheder, og resultatet er helt op til dig.

Beslut om der skal være et tema til festen

At vælge et tema kan hjælpe med at sætte tonen for hele festen, fra musikken til dekorationen og endda hvad gæsterne har på. Børn synes det er sjovt at klæde sig ud, så det plejer at blive en succes med en udklædningsfest med tema

Det kan eksempelvis være en halloween-fødselsdagsfest, hvor er er pyntet uhyggeligt op, eller det kan være en prinsesse-fødselsdagsfest.

Planlæg en menu

Det er vigtigt at være tidligt ude i forhold til maden. Find derfor ud af, hvad der skal serveres i god tid. Hvis det bare er boller, lagkage og lidt frugt, så kan du måske sagtens lave maden selv. Bare sørg for at have lavet dejen og gjort andet klar dagen inden, så du ikke skal stå og stresse med det, lige inden alle kommer og det går løst.

Hvis I går efter en større madanretning, er det en god idé at få et cateringfirma eller en kok til at stå for maden. Kontakt eventbureauet Crone & Co her og lad dem stå for at finde et cateringfirma der har tid, og kan lave de perfekte retter, der er et hit hos et hvert barn, til en rimelig pris. Dermed skal du ikke spekulere for meget over maden, men bare gør klar på til alle de mange børn der snart ankommer.

Hav nogle lege og spil forberedt

Noget af det bedste at samles om til en børnefødselsdag, er lege og spil. Hav derfor nogle klar i ærmet, som du kan hive frem, så der er masser af underholdning til fødselsdagen. Det kan eksempelvis være æggeløb, blindsmagning, eller banke-banke-bøf.

På den måde bliver fødselsdagen ikke kedelig for nogen, og børnene har noget din sammen kan samles om og have det sjovt med.

Martin HansenSådan holder du den perfekte børnefødselsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *