Seneste nyheder

På golfrejse med hele familien – hav udstyret klar

No comments

Elsker man at spille golf, er en golfrejse helt sikkert en af de fedeste ferier, man kan komme på. Det er dog lidt mere besværligt at fragte alt sit udstyr med rundt i verden, end det er at smide det ind i bagagerummet og sætte kursen mod den lokale golfbane. Især når man også skal have resten af familien med.

At få alt sit udstyr med på golfrejsen kan være lidt af en udfordring, og er langt fra billigt. Derfor kan det godt betale sig at pakke det hele så tæt som muligt, så man undgår at skulle slæbe på for meget. På den måde er der også plads til alt det andet, man skal have med til hele familien. Foretrækker man at have sit eget udstyr med, så er det svært at komme udenom, at skulle betale en høj pris for at få tasken med på flyet. Enkelte flyselskaber har specielle tilbud til rejsende, der medbringer sportsudstyr – det er værd at sætte sig ind i, før man bestiller flybilletten, da der kan være mange penge at spare ved at vælge det rigtige flyselskab og det rigtige tilbud.

En billigere løsning er selvfølgelig at vælge at leje udstyret på destinationen. Det kan man i hvert fald spare mange penge på, og hvis man ikke er nervøs for at skulle bruge noget udstyr, man ikke kender ligeså godt som sit eget, er det en rigtig god løsning. De fleste golfdestinationer har rige muligheder for udlejning af udstyr i god kvalitet.

Når man skal på golfrejse, skal man selvfølgelig have alt udstyret klar – det gælder ikke kun golftasken med indhold. Den rette påklædning er ligeså vigtig for at få en god oplevelse, så trænger golfgarderoben til nogle opgraderinger, er golfrejsen den perfekte undskyldning for at købe sig et nyt golfsæt. For at spare penge og få råd til mere, kan man finde et billigt golfsæt, så der er penge nok til tøj, sko, golftaske og alt det andet udstyr, der måske trænger til at blive fornyet og udskiftet i forbindelse med golfrejsen.

Martin HansenPå golfrejse med hele familien – hav udstyret klar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *