Seneste nyheder

Opgrader garderoben til sommer – en guide til mænd

No comments

Sommeren er for alvor ved at nærme sig, og mens vejret er ved at skifte fra vinter til forår og forår til sommer, betyder det også, at det er ved at være tid til at skifte vintergarderoben, sweaters og jeans ud med sommergarderoben, t-shirts og shorts.

Når man skal til at opgradere hele sin garderobe kræver det selvfølgelig noget arbejde, og der er da heller ikke nogen grund til at skifte hver en t-shirt og hver en sok ud med nyt. Start med at kigge dit klædeskab igennem, og tjek om der er noget fra sidste års sæson, der kan genbruges – det er der næsten altid, og så kan man spare lidt penge. Så snart du har lagt det, der kan genbruges til side, så kan du let og hurtigt få et overblik over, hvad du mangler mest, og hvad du skal købe først og mest af. Måske skal du på sommerferie til et varmt sted, og i så fald skal du også huske på, at du skal have noget tøj at tage med til det, og så skal du huske, at sommer i Danmark ikke nødvendigvis er lig med høj sol og varme, så hav altid et par lange bukser og en langærmet t shirt klar.

Så snart du har fundet ud af, hvad du mangler, og hvad du skal have købt, så kan du begynde at kigge i butikkerne og på nettet for at finde noget, du kan lide. Her kan du med fordele udnytte udsalg og andre gode tilbud, så du sparer så mange penge som muligt.

Når garderoben trænger til en fornyelse, er det altid en god løsning med en t-shirteller flere. T-shirts til mænd kan let findes på nettet og i butikkerne, og siden det er helt sikkert, at du kommer til at bruge en t-shirt i løbet af sommeren, er det en god investering. Invester derudover i flere par shorts i god kvalitet, for med en t shirt og et par shorts er du sikret et godt outfit i løbet af sommeren.

Martin HansenOpgrader garderoben til sommer – en guide til mænd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *