Om os

Læring

Uddannelse er det vigtigste i vores liv. Hvis vi ikke hele tiden uddanner os og opfinder nye ting, vil verdens udvikling gå i stå. For at opfinde nye kreative løsninger kræver det uddannelse. Vores formål er, at udbrede vores viden inden for apps til mindreårige. Det har vist sig, at læringsapps har stor indvirkning på læringen for børn.

Vores historie

Lege-apps.dk er startet af fire passionerede lærere med speciale inden for forskellige felter. Til fælles har vi læring og uddannelse som førsteprioritet for vores klasser. En ny version af Lege-apps.dk er netop blevet lanceret. Vi har opdateret designet, skrevet flere artikler og igangsat en informationskampagne vedrørende læringsteknikker i folkeskolen. På sigt vil vi fokusere på gymnasiet, som vi mener kan indføre flere kreative fag og undervisningsmetoder i timerne.

Fagpanelet

Kolo Muntura Sproglærer

Kolo er den person med størst kendskab til sprog. Han taler seks sprog flydende og lærer fra sig i spansk, engelsk og fransk på en skole i indre København.

Kristoffer Liljeberg Dansk, kristendom- og historielærer

Kristoffer er en passioneret lærer. Han er uddannet fra læreruddannelsen med flere bifag.

Mads Lundqvist Idræts-, biologi- og hjemkundskablærer

Mads er den mest aktive person i panelet. Mads har gennemført et Iron-Man de sidste to år i København. Til daglig er en primært idræts-, biologi- og hjemkundskablærer. I nogle tilfælde kan Mads assistere til biologi undervisning, hvis dette er nødvendigt for børnene.

Martin Hansen Matematiklærer

Jeg underviser primært de ældre klasser i folkeskolen. Jeg har en kandidatgrad i Matematik fra Københavns Universitet.

We are students of words: we are shut up in schools, and colleges, and recitation-rooms, for ten or fifteen years, and come out at last with a bag of wind, a memory of words, and do not know a thing.

Ralph Waldo Emerson
Martin HansenOm os