Seneste nyheder

Nyt hegn? Her er 3 gode råd til alt i hegn

No comments

At sætte et nyt havehegn op kan være lidt af et arbejde, så for at undgå at det er noget, der skal gøres ofte, fordi hegnet rådner eller bliver grimt, skal man passe godt på hegnet fra starten af.

Vil du have mere viden om at passe godt på sit hegn, eller skal du til at købe nyt havehegn, så finder du hos pithegn.dk alt i hegn.

Hold hegnet ved lige

Vind og vejr er hårdt for ethvert hegn, men har man et lavet af træ, såsom et raftehegn, skal man især sørge for at vedligeholde hegnet. Det er især regnvand, der kan være med til at beskadige et raftehegn, og for at undgå at hegnet suger vand, er det vigtigt, at man jævnligt påfører træbeskyttelse og olie. Levetiden for et havehegn afhænger også af, at man passer på det ved at male det, når det trænger. Det holder både hegnet pænt og beskytter, sammen med træbeskyttelsen, mod UV-stråler.

Brug gode materialer

Hos pithegn.dk finder du som sagt alt i hegn, og det inkluderer blandt andet hegn, der er fremstillet af gode, solide materialer. Det er ikke helt tilfældigt, for vil man have, at hegnet skal holde i lang tid og stadig stå pænt efter mange år, bliver man nødt til at bruge gode og tykke materialer. Har man et raftehegn, vil man for eksempel opdage, at det er langt mere praktisk at bruge tykke rafter end at bruge tynde rafter, fordi hegnet så ikke vil blive skævt og nedbrudt efter kort tid.

Pas på vinden

Sammen med vand og fugt er vind en af de ting, der ofte ødelægger et hegn. For at undgå at dette sker, skal man først og fremmest sørge for, at stolperne til hegnet er gravet mindst 1 meter ned i jorden for, at de står godt fast. Lav desuden mellemrum mellem brædderne i hegnet, så vinden kan suse igennem. Ellers vil hegnet være en ”mur” for vinden, og den vil i stedet skubbe på hegnet og i værste tilfælde vælte det.

Martin HansenNyt hegn? Her er 3 gode råd til alt i hegn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *