Seneste nyheder

Lån penge til familiens nye hjem med et pantebrevslån

No comments

Hvis du og familien står og skal til at investere i en ny fast bolig, har I sikkert en masse at se til. En af disse ting er lån – for hvilken type lån er at foretrække, når man skal låne penge til en ny fastbolig, og hvad skal man tage stilling til? Et eksempel på en type lån til en bolig er et pantebrev. Overvejer du et pantebrevslån? Så læs med herunder.

Fordelene ved et pantebrevslån frem for et realkreditlån, når der skal lånes penge til en bolig, er, at det i nogle tilfælde kan være svært at få fat i et realkreditlån. Derfor kan man i stedet vælge at tage et pantebrevslån. Med et pantebrev låner man penge udenom banken, og man kan dermed få den nødvendige finansiering på det private marked i stedet.

Én form for pantebrevslån er et sælgerpantebrev, som er et alternativ til et boliglån. Her vil sælger igennem salg af pantebreve sælge ejendommen med et pantebrev, som køber betaler af. Ved salg af pantebreve låner køber reelt penge af sælgeren.

Andre fordele ved et pantebrevslån er, at man kan dække op til 95% af sin købesum, hvilket vil sige at det er 15% mere, end det man ellers maksimalt kan dække med et realkreditlån. Når man har et pantebrevslån, vil ydelsen og renten i modsætning til et almindeligt boliglån være fast. Det vil altså sige, at man helt fra starten af kan være sikker på, hvad man kommer til at betale hver måned fremover, når man betaler lånet af.

Hvis du og din familie står og skal til at finde en ny fast bolig, kan det altså betale sig at kigge nærmere på pantebrev, pantebrevslån og salg af pantebreve, fordi det på flere forskellige måder kan have fordele for dig og din familie. Især hvis I står og mangler en ny bolig, men af forskellige årsager har svært ved at få fat i et realkreditlån, er det smart med et pantebrevslån, så I kan komme jeres boligdrømme til livs.

Martin HansenLån penge til familiens nye hjem med et pantebrevslån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *