Seneste nyheder

Krea- tips: Hele familien kan være kreative med bølgepap

No comments

Det er sundt og sjovt at være kreativ. Specielt når det er med hele familien. Det et vigtigt at have noget kvalitetstid med familien, så man kan blive ordentlig tætte og være glade. Og hvad er bedre underholdning end at være kreativ? Prøv noget helt nyt kreativt med bølgepap. Læs mere her om bølgepap her.

Hvad er bølgepap og hvad kan det bruges til?

Det ligger meget i navnet, men bølgepap er bare noget tyndt pap med små bølger i. Det er på en rulle, det vil sige det kan bøjes, ikke ligesom normal hård pap. Det er altså en del blødere, og dermed nemmere at arbejde med. Hvad kan man dog gøre med det så? Jamen man kan bygge og forme og alt muligt med det.

Det kan I lave med bølgepap

Inden I begynder at overveje, hvad I kan bruge bølgepap til, har I selvfølgelig brug for at få det først. Se et stort udvalg af bølgepap her. Så kan man gå i gang med det kreative. Der er masser af muligheder med bølgepap, ligesom der er med så mange andre ting. Det er jo kun fantasien, der sætter grænser.

I kan nemt finde noget inspiration på nettet, hvor man jo bare kan søge på ting som ”kreativ med bølgepap” eller noget lignende. Så kan man måske få nogle gode ideer ud fra det. Man kan for eksempel forme blomster, lave skøre hatte, små dyr, figurer og alt muligt andet. Det kan være I som familie, kan stjæle nogle af hinandens gode ideer.

Brug af andre sjove materialer

Men det bliver måske lidt kedeligt, hvis det kun er bølgepap man bruger. For at få lidt mere spas og kreativitet i det, kan man bruge andre materialer til at pynte og farve. Det kunne være maling til bølgepappen, små knapper, tape, fjer og en masse andre ting. Det er især smart at bruge noget, som man alligevel skal smide ud. Som for eksempel en toiletrulle, som du jo sagtens ville kunne bruge til dit kreative projekt. Så er du også lidt miljøvenlig.

Man behøver ikke at gå ud og købe en masse for at være kreativ med bølgepap. I har sikkert alt muligt derhjemme i forvejen, som godt kan bruges til det kreative projekt. Det eneste der måske kunne være nødvendigt, er en form for maling eller farve, så det ikke bliver kedeligt.

Martin HansenKrea- tips: Hele familien kan være kreative med bølgepap

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *