Seneste nyheder

Kostumer til sidste skoledag

No comments

Sidste skoledag er et af de helt store højdepunkter for enhver elev, der går ud a niende klasse eller 3.g. Dagen starter ofte om morgenen og varer helt indtil langt ud på natten, og der er ikke et eneste tidspunkt, hvor man ikke har det sjovt med alle sine klassekammerater, der alle er glade for at have overlevet de sidste år af skolen.

På sådan en dag som man vil huske i lang tid ud i fremtiden, er det selvfølgelig vigtigt, at der er styr på det hele, og at man har planlagt det i god tid i forvejen. Kostumer til sidste skoledag er helt sikkert en af de vigtigste ting at have på plads til den store dag. Sidste skoledag kostumer er ofte noget, man går i gang med at kigge på i rigtig god tid, fordi man gerne vil finde det helt rigtige, og det kan være en rigtig svær opgave at tage en beslutning.

Kostumer til sidste skoledag findes i alle former, farver og størrelser, og med alverdens forskellige temaer. Er du helt lost i jagten på det perfekte kostume, er der dog hjælp at hente.

Aftal eventuelt med en gruppe klassekammerater at I skal have matchende kostumer. Dette indskrænker mulighederne en lille smule, og samtidig bliver det også meget sjovere at finde ud af, hvad I skal have på. Og på selve dagen, er det også langt federe at dukke op med fælles kostumer end at være alene.

Har du ikke lyst til at slå dig sammen med en stor gruppe venner, og har du en enkelt eller to gode venner, som du hellere vil holde dig til, så kan det også sagtens lade sig gøre. Der findes masser af kostumer til sidste skoledag, som kommer i par – nogle klassikere er for eksempel Mario & Luigi, et brudepar, Bananer i Pyjamas eller betjent og fange.

Selvom sidste skoledags kostumer er en rigtig vigtig del af din sidste skoledag, så er det dog garanteret, at lige meget hvad for et kostume, du vælger at tage på, så skal du nok få en god sidste skoledag.

Martin HansenKostumer til sidste skoledag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *