Seneste nyheder

Indret en del af hjemmet kun til børnene

No comments

Børnene har helt sikkert deres værelser at være på, når de er derhjemme, hvor de har mulighed for at være dem selv og have deres egen lille verden, men udover børneværelserne, er det dog ekstra hyggeligt at indrette et rum, hvor børnene eller hele familien kan bruge noget tid sammen.

Nogle hjem er indrettet sådan, at børneværelserne ligger i den ene ende af huset, så man let kan lukke af, når de er små og kommer tidligt i seng, og i forbindelse med det, har man måske et ekstra rum eller en mellemgang, der adskiller børneafdelingen fra resten af huset. I stedet for at lade dette rum stå tomt, så det blot fungerersom en gang eller et uudnyttet rum, kan man lave det om til et sted, hvor det er hyggeligt at opholde sig.

Indret rummet med en hjørnesofa samt et sofabord, så man kan sidde godt. Rummet kan næsten fungere som en ekstra stue, men kan med fordel også indrettes, så sofaen kan slås ud til en seng, så det bliver til et gæsteværelse. Her slår man altså to fluer med ét smæk, når man både dedikerer et lille rum i hjemmet til opholdssted for børnene samt til et gæsteværelse.

Man kan også stille et langt skrivebord op, så børnene kan sidde der og tegne eller spille spil sammen. Nogle lækre sækkestole vil der helt sikkert også blive taget godt imod fra børnenes side, så de kan skabe deres egen lille hyggekrog, hvor de kan være dem selv uden at være tvunget til at være inde på værelset og langt væk fra resten af familien.

Et rum som dette er også en fordel at have, når børnene har venner på besøg, og hvis deres værelser ikke er store nok til at have plads til mange gæster. Man kan samtidig fokusere på at indrette børneværelset efter, at det stort set kun fungerer som et soveværelse.

Martin HansenIndret en del af hjemmet kun til børnene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *