Seneste nyheder

Indret din have til leg

No comments

Har du børn, og er du ejer af en have? I så fald er det oplagt at udnytte din haves potentiale til leg og fysisk udfoldelse. Drop pyntehaven, og få en have med plads til leg. Se på din have og overvej hvilke muligheder der er. Hvis du har en have der indbyder til leg, vil børnene i højere grad bruge den. Få gode råd til, hvordan du nemt får lavet din have om til et lege mekka.

Sjov og motion

Med god grund er det i dag blevet yderst populært blandt børnefamilier at have en trampolin i haven. Det er den perfekte investering til forår og sommer. En trampolin i haven giver mulighed for mange timers sjov og motion for børn og barnlige sjæle. Trampoliner findes i mange forskellige størrelser, hvilken du skal vælge afhænger af, hvor stor en hoppeflade du ønsker, og hvor meget plads du har.

Tip: Stil din trampolin på højkant. På den måde kan den også bruges som skydeskive med bolde.

Er du blevet varm på idéen om en trampolin i haven? Kan du få et indblik i dine muligheder her.

Udfold dit barns kreativitet

Har du små børn, er en stor og rummelig sandkasse et absolut must. Hvis der er noget små børn holder af, så er det at tilbringe tid i sandkassen. En sandkasse giver massere af muligheder for leg. Her kan de bygge slotte, kanalsystemer og tilberede mange sandkager, kun fantasien sætter grænser.

Det er dog langt fra den eneste grund. Når børn leger med sand styrkes deres kreativitet, da de bruger deres fantasi og motorik, når de skaber ting med sand. Med en sandkasse er du derfor sikret mange timers underholdning for de mindste i familien.

Overvejer du at købe en sandkasse, kan du finde inspiration her.

En køkkenhave til børnene

At se frø spire og vokse til en plante kan være rod til stor glæde og stolthed hos dine børn. Giver du dine børn deres egen køkkenhave, får de lov at lære, hvor de grøntsager de spiser kommer fra. Derudover vil de naturligt få en større interesse for mad, hvilket kan bidrage til at de får mere mod på nye smagsoplevelser.

Tip: Når dine børn bliver for store til deres sandkasse, kan den laves om til deres egen køkkenhave.

Martin HansenIndret din have til leg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *