Seneste nyheder

Huskeliste til børnefødselsdagen

No comments

Enhver forælder vil på et eller andet tidspunkt skulle holde en børnefødselsdag for sit barn. Som barn er ens fødselsdag den ene dag på året, man ser allermest frem til, så selvfølgelig skal børnefødselsdagen være helt perfekt. Der er dog en del, der skal planlægges, når man skal holde en fødselsdag for sit barn.

En god idé er at have et tema, så man har noget at tage udgangspunkt i. Holder dit barn af en bestemt sport eller en anden aktivitet, kan det være temaet, eller hvis han/hun er fan af et bestemt sportshold eller en sanggruppe kan man pynte op til det og med matchende farver.

Der skal selvfølgelig indgå en masse flot pynt. Her er balloner en rigtig god løsning, da de både er sjove at lege med og gode at pynte op med. Her finder du balloner til enhver lejlighed. Derudover kan man pynte op med servietter, der passer til det eventuelle tema, serpentiner og konfetti på bordene eller noget helt tredje.

Til enhver børnefødselsdag skal der selvfølgelig også være arrangeret nogle lege. Dette kan for eksempel være en klassisk skattejagt, hvor børnene får uddelt hver deres slikpose i slutningen som præmie. Hvis du alligevel har pyntet op med balloner, kan man også arrangere ballon dans og give børnene hver deres ballon.

En god børnefødselsdag kan selvfølgelig ikke løbe af staben, uden der bliver serveret en eller anden form for mad. Tidspunktet på dagen afgør selvfølgelig, hvad der skal serveres og spises, men oftest er det helt fint at servere boller og lagkage. En kagemand er her også en rigtig god løsning, fordi den er underholdning i sig selv, og sjovere for børnene at spise. Til sidst kan man også vælge at servere slik eller andre snacks for børnene. Dette kan være i form af slikposer, man kan vælge at uddele på en sjov måde (f.eks. som præmie efter en skattejagt som tidligere nævnt). Alle børn elsker slikposer, og så er det en god måde at holde styr på, at alle får lige meget slik.

Martin HansenHuskeliste til børnefødselsdagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *