Seneste nyheder

Hold en familiefødselsdag for dit barn med sjove lege

No comments

De fleste familiefødselsdage plejer at foregår ved bordet med lange samtaler, for at indhente hvad der er sket i familien siden sidst I så hinanden. Dette kan dog godt blive utrolig ensformigt og kedsommeligt – især for børnene. Og når det nu er dit barns fødselsdag, så kan du måske gøre fødselsdagen lidt mere spændende for dit barns skyld, så det føler, at han/hun er blevet fejret med manér og føler sig godt tilpas på dagen.

Her får du nogle gode idéer til, hvordan du holder en fantastisk fødselsdag for dit barn, så den bliver en succes.

Vigtige ting at huske på dagen

  • Det er fødselarens dag – få den til at handle om ham/hende
  • Gør dagen sjov for dit barn
  • Sørg for at det bliver en mindeværdig fødselsdag
  • Gør dit for at give fødselsdagsbarnet en god dag
  • Vær kreativ og tænk ud af boksen
  • De små ting betyder mere end du tror

Sjove spil og lege

Der findes mange forskellige sjove spil og lege som hele familien kan være med til. Her får du 5 gode idéer til, hvilket spil I kan spille til næste familiefødselsdag:

  1. Just dance. Du vil måske blive overrasket over hvilke dance-moves som mormor kan hive op af ærmet, når hun får lov. Så sæt en Just dance turnering i gang, og find ud af hvem i familien, der har de bedste dansetalenter.
  2. Dette er et fantastisk spil der aldrig bliver kedeligt, ligegyldig hvor mange gange du spiller det. Uvisheden om hvem der har heldet med sig, er utrolig spændende for alle, især når der er en præmie på højkant.
  3. Gæt og grimasser er et utrolig sjovt spil, der altid kan give alle ved bordet et godt grin. Det er et spil som hele familien kan samles om (selv de små) og spille sammen, idet det spilles i hold. Så gæt løs og find ud af hvor gode I er til at aflæse hinandens tankegang og fagter.
  4. Tip en 13’er om fødselsdagsbarnet. De fleste børn synes det er fantastisk at være i centrum, når det er deres fødselsdag, så hvordan ikke spille et spil, der udelukkende handler om fødselsdagsbarnet. Lav et stykke papir til hver gæst, hvorpå de skal svare på nogle personlige spørgsmål om fødselaren. Herefter bliver det spændende og finde ud af, hvem der ved mest om fødselsdagsbarnet og kan tippe en 13’er.

Tænk over tøjet

For mange børn kan selv de mindste ting smadre dagen. Eksempelvis kan tøjet være en vigtig faktor på denne dag. Det er utrolig vigtigt, at fødselaren føler sig godt tilpas, og har det godt med, hvad han/hun har på af tøj på sin fødselsdag. Det handler om at skille sig ud fra andre på denne fantastiske dag. Så sørg for at have et pænt sæt tøj klar til dagen. Køb nogle flotte bukser eller en fin lille kjole, så fødselsdagsbarnet føler sig som en stjerne. Det kan for nogle betyde mere, end du regner med.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at resten af familien klæder sig fint på, så fødselaren kan mærke at der er blevet gjort noget ekstraordinært ud af hans/hendes dag. Så gør noget ud af dig selv, og gør dit for at sørge for at fødselaren er glad og fornøjet på dagen. Find lækre herreskjorter til festen her, hvis du mangler en fin at tage på.

Martin HansenHold en familiefødselsdag for dit barn med sjove lege

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *