Seneste nyheder

Har du styr på alt servicet til køkkenet?

No comments

Måske trænger ens service til en udskiftning, måske har man fået nyt køkken, eller måske er man flyttet hjemmefra. Der er mange grunde til at skulle købe helt nyt service, men har man husket det hele? De fleste er nok ikke et sekund i tvivl om, at man selvfølgelig skal have nok tallerkner, knive, gafler, skeer og glas, men der er også andre ting, man skal have liggende i køkkenet. Noget man let kunne komme til at glemme i farten, er for eksempel kagegafler, vinglas og snapseglas eller grillbestik.

Vinglas

Om man selv drikker vin eller ej, så er vinglas nødvendige. Man behøver ikke at bruge dem selv for at have dem, men de skal være der til højtider og særlige begivenheder, og hvis man får gæster, der drikker vin. Selvfølgelig kan de også komme i brug, hvis man en dag får lyst til et glas vin til maden. Sørg for at have både hvidvins- og rødvinsglas, og hav et godt antal af dem, så der er nok til et større selskab.

Snapseglas

Glas til snaps er selvfølgelig også noget, man skal have, på trods af at man ikke bruger dem så tit. Snapseglas findes i mange størrelser og designs, så det er bare med at komme i gang med at finde nogen, som du kan lide. Man kan ikke drikke snaps uden gode glas til snaps, så anskaf dig nogle så du har dem klar til julefrokoster, påskefrokoster og andre særlige anledninger hvor snapsen kommer på bordet.

Kagegafler

Man glemmer nok ikke at købe gafler, når man køber nyt service, men det er ikke kun de almindelige gafler til dagens tre store måltider, man skal have. Kagegafler er ligeså vigtige at have liggende i skuffen, så man har dem til rådighed til fødselsdage og andre begivenheder, hvor der bliver serveret kage. 

Grillbestik

Grillbestik må man naturligvis heller ikke glemme. Til sommerens lange aftener hvor man har brugt timer på at forberede en god bøf eller steg på grillen, skal man selvfølgelig ikke spise med normalt bestik. Grillbestik gør det meget lettere at spise en god bøf, så det skal man naturligvis også sørge for at have i sit køkken.

Martin HansenHar du styr på alt servicet til køkkenet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *