Seneste nyheder

Gør terrassen klar til sommeren

No comments

Der er mange ting, der skal gøres klar, og mange ting man skal tage sig af, når årstiderne skifter. Efter en lang vinter bærer haven og terrassen helt sikkert præg af kulde og fugt. Man kommer til at bruge meget tid udenfor på terrassen i løbet af sommeren, og så skal den selvfølgelig være klar til det, så man kan nyde sine omgivelser når solen står højt på himlen, grillmaden er serveret og familien og vennerne er samlet.

For at gøre terrassen ekstra hyggelig til sommerens brug, kan man opgradere den med diverse småting.

Har du plads nok, kan du for eksempel indrette et hjørne af terrassen til en hyggekrog, så du har et sted, hvor du kan lade op efter en lang dag eller blot nyde det gode vejr og varmen. I denne hyggekrog kan du blandt andet placere en hængekøje eller en fed udendørs sofa, så du har et rart sted at sidde. Man kan med fordel supplere med et terrasse sejl, der både giver skygge og skaber en hyggelig stemning på terrassen. Solsejl til terrasse kan findes på https://moogio.dk/udvendig/solsejl/.

Man kan desuden placere nogle store planter på terrassen for at bringe naturen lidt tættere på og for at skabe lidt ekstra følelse af hjemlighed. Disse planter kan sammen med dit terrasse sejl skærme hyggekrogen af fra resten af terrassen og haven og dermed skabe et sted, der er supergodt til afslapning og til at koble af.

Trænger din terrasse til nye møbler, er det også noget, du bør investere i allerede i foråret, så du er sikker på, at terrassen er helt klar til sommeren, når den på et tidspunkt melder sin ankomst. Tag til dit nærmeste havecenter og gå på udkig efter et fedt havebord eller nogle fede havestole. Måske endda et lækkert loungesæt, hvis du har plads til det. Find eventuelt også nogle gode solstole, hvor du kan ligge i løbet af sommeren, og når solen står højt på himlen. Det er selvfølgelig også vigtigt, at du har en god grill, så du kan invitere venner og familie på besøg til grillmad på en god sommeraften.

Martin HansenGør terrassen klar til sommeren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *