Seneste nyheder

Gør bilen klar til sommerferien

No comments

Sommerferien nærmer sig for manges vedkommende langt om længe, og det betyder også, at mange for alvor er gået i gang med at planlægge de sidste detaljer til årets sommerferie. Rigtig mange familier skal på kør-selv ferie, og det betyder, at det især er én ting, der skal forberedes: bilen. Bilen kommer på hårdt arbejde, når den skal køre i mange timer i sommerferien, og derfor skal den selvfølgelig også være godt forberedt, så den vil være i stand til det. Det vil altså sige, at dækkene skal skiftes, en automekaniker skal tilse bilen, og en bilreparation skal forebygges.

Sommerdæk

Vinteren har været lang og hård, og derfor har bilen haft vinterdæk på i mange måneder. Måske har du ikke nået at skifte dem endnu, men det skal gøres. Når du kører på sommerferie i din bil, skal vinterdækkene selvfølgelig skiftes og erstattes med sommerdæk, der er beregnede til de forhold, bilen kommer til at være i på ferien. Dette kan du gøre selv, hvis du har skruet hænderne godt på, eller du kan sende din bil en tur til dækservice.

Er alt som det skal være?

Når man skal bruge rigtig mange timer i sin bil, bliver den godt brugt, og det kommer måske til at kunne ses og mærkes. Derfor er det vigtigt, at du i god tid sender din bil til en bilmekanikerog får repareret alt, hvad der skal repareres. En automekaniker er en god hjælpende hånd, og vil forhindre, at du pludselig får brug for en uventet bilreparation på ferien.

En ren bil

En helt ren bil er tilfredsstillende at køre på ferie i, og selvom det ikke indebærer lige så meget arbejde som at skifte dæk eller sende bilen til en automekaniker, er det også en vigtig del af at gøre bilen klar til kør-selv ferien. Send bilen en tur i vaskehallen og vask også ruderne både udenpå og indvendig. Er det nødvendigt, så støvsug også alle måtterne i bilen og bagagerummet. Så er du sikker på, at den lange køretur kan nydes endnu mere og ikke mindst i rene omgivelser.

Martin HansenGør bilen klar til sommerferien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *