Seneste nyheder

Gør bilen klar til efterårets køreture

No comments

Når sommeren lakker mod enden og efteråret er ved at være over os, har man gode muligheder for at tage en køretur og opleve naturen, der er præget af alle efterårets flotte farver. Derfor skal bilen, der måske har været erstattet af cyklen i løbet af meget af sommeren, selvfølgelig være helt i topform, når den igen skal bruges flittigt. Bilen er en dyr ejendel, og derfor er det vigtigt, at man husker at tage sig af den og giver den en kærlig hånd, når den trænger til det.

Bilen kommer på hårdt arbejde, når den igen skal bruges hver eneste dag, og derfor trænger den sikkert til at komme til syn og måske til at få skiftet nogle autodele. Ved at sende din bil til syn, kan du få tjekket, om alt er, som det skal være, og om den trænger til at få skiftet nogle bildele. Gør den det, kan du med fordel købe bildeler på nett, for det er oftest billigere end at købe dem andre steder. Hvis du ved, præcis hvad du skal have, og hvis det er noget, du selv kan få fat på, er det en fordel at købe bildelene på nettet for at spare nogle penge.

Når der er tjek på alt det tekniske, er det selvfølgelig også vigtigt at have tjek på det praktiske. Sikkerheden skal være i orden, for i tilfælde af ulykker er det ikke fedt at finde ud af, at man kunne have gjort noget for at formindske skaden eller måske endda forhindre det, hvis bare man havde været lidt mere opmærksom på sikkerheden i bilen. Det sørger du blandt andet for ved at sende bilen til syn og vedligeholde den, samt ved at sørge for, at bilen indeholder alt det sikkerhedsudstyr, der er nødvendigt. Hav altid en førstehjælpstaske liggende i bilen og hav gule veste tilgængelige til alle passagerer. Har du små børn, der sidder i autostol, skal de også være sikre og ordentligt fastspændte.

Når alt dette er på plads, er der ikke mange undskyldninger for at hoppe ind i bilen og køre en tur for at få noget frisk luft i det dejlige efterår.

Martin HansenGør bilen klar til efterårets køreture

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *