Seneste nyheder

Giv dine børn optimale muligheder for læring med apps

No comments

I nutidens Danmark går teknologi og lærings hånd i hånd, og der er få, om mærker det mere end vores børn. Vi kan ikke længere benægte, at teknologien kommer til at spille en enorm rolle i deres fremtid, og det er bedst at omfavne det fra starten. Herunder kan du finde tre gode råd, som vil give dine børn optimale muligheder for at lære med apps.

Skaf en tablet til børnene

Børns brug af tablets er ofte et kontroversielt emne, og der er mange forskere, som kritiserer børns forbrug af tablets. Overdreven skærmtid vil altid være et problem, og det gælder både børn og voksne. Med andre ord bør du stadig begrænse dit barns skærmtid, men tiden foran en tablet kan sagtens være konstruktiv.

Der er mange fordele ved at have en børne-tablet, men den primære fordel er, at dine og børnenes ting bliver holdt hver for sig. Derfor behøver du ikke bekymre dig om, at dine apps for eksempel bliver slettet ved et uheld.

Tablets er ikke dyre efterhånden, men derfor er der ingen garanti for, at du har pengene på kontoen. Heldigvis er det muligt at finde det bedste forbrugslån online. Dette er ofte en billigere løsning end at få en afbetalingsordne hos forhandleren.

Få hurtigt og stabilt internet

Mange apps er afhængige af internettet for at fungere. Derfor får du måske behov for hurtigere internet, hvis der tilføjes flere tablets til husholdningen. Som tommelfingerregel skal du forvente, at hver ekstra tablet vil kræve 2 Mbit ekstra i hastighed.

Ved at bruge TjekBredbånd, kan du nemt sammenligne priserne på internet hos de forskellige internetudbydere. Det betyder, at du kan finde den billigste og bedste internetforbindelse. Når du vælger internet, er det også vigtigt at finde en stabil forbindelse. Mobiltelefoner kan bruge mobilnetværk, men denne mulighed eksisterer ikke ved tablets, så det er vigtigt, at internettet ikke svigter.

Hvis du vil vurdere stabiliteten på internettet hos en bestemt udbyder, bør du lede efter kundeanmeldelser. Her kan du ofte læse, om der er problemer med stabiliteten hos den enkelte udbyder.

Deltag selv i læringsprocessen

Det er naturligt for børn at opsøge læring, men derfor er det stadig en god idé at forsøge at give dine børn optimale læringsmuligheder. Børn lærer bedst, hvis de morer sig under læringsprocessen, og derfor er apps så velegnede til læring. Børn nyder dog også at være sociale i forbindelse med læring, og her kan apps være en smule mangelfulde.

Hvis du vil give dine børn optimale muligheder for læring, kan du selv deltage i læringsprocessen. Sæt dig i sofaen sammen med dit barn og nyd kvalitetstiden, mens I sammen leger med læringsapp. I vil begge nyde det, og dit barn vil lære endnu mere, når det har din hjælp og støtte.

Har du flere børn, kan du også opfordre dem til at lege med læringsapps sammen. Det er sundt for børn at lære at dele en tablet – også selvom der måske er små konflikter i starten.

Martin HansenGiv dine børn optimale muligheder for læring med apps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *