Seneste nyheder

Går dit barn rundt med en game designer i maven?

No comments

E-sport og gaming har i den grad høstet stigende popularitet hos mange unge i løbet af de seneste år. Faktisk er det blevet så populær en hobby, at mange unge nu er begyndt at drømme om at gøre hobbien til en karriere.

Game design er en forholdsvis ny branche, og en titel som game designer har ikke eksisteret i særlig mange år, men det afholder ikke mange unge, især drenge, fra at vælge at gå i den retning. Det starter allerede tidligt, og nogle efterskoler har nu åbnet muligheder for, at man kan komme på gamer efterskole.

Hvis dit barn bruger meget tid foran skærmen, er det muligt, at game design på gamer efterskole vil være interessant og falde i god jord. At tage på gamer efterskole er det første skridt i retningen mod et liv, hvor man har gjort sin hobby til en karriere, der kan holde hele livet. Mener du, at dette kunne være en mulighed for dit barn, så foreslå det tidligt, så han/hun kan få en plads på en gamer efterskole i niende eller tiende klasse og få mulighed for at få gode færdigheder inden for game design allerede i en tidlig alder.

På efterskolen vil dit barn ikke kun kunne udleve sin drøm som game designer, han eller hun vil også få venskaber for livet og erfaring med, hvordan det er at leve uden mor og far konstant på sidelinjen. Når dit barn vender hjem fra et berigende efterskoleår, vil han/hun være et helt nyt menneske, der har fået mere mod på livet efter at have brugt et helt år på noget, han/hun er meget passioneret omkring.

Går dit barn rundt med en game designer i maven, og har han/hun mod på at gå i gang med en potentiel karriere i sin tidlige ungdom, er det altså et godt forslag at tage på gamer efterskole. Måske vil det være det, der skal til for at kickstarte en karriere indenfor game design.

Martin HansenGår dit barn rundt med en game designer i maven?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *