Seneste nyheder

Fang fisk på rejsen

No comments

Holder du af at fiske herhjemme, er det oplagt at tage dine interesser med på rejsen, for når du tager på ferie, kan du helt sikkert få mulighed for at fiske – det kan du læse mere om herunder.

Mangler du fisketilbehør, nye fiskejakker eller måske lidt mere fiskeline til din rejse, så se mere på fiskogfang.dk.

Her kan du rejse hen for at fiske

Hvis du vil kombinere din rejse med nogle fede oplevelser med lystfiskeri, er det bare med at pakke fiskeline, fisketasker og alt det andet fisketilbehør og tage et smut ud i verden. Der findes muligheder for at fiske på rejsen næsten uanset, hvor man tager hen, men nogle af de mest oplevelsesrige steder er blandt andet Canada, Tasmanien eller Thailand.

Canada byder på utrolig smuk natur, og hvis du tager turen op i bjergene, kan du med fordel kaste din fiskeline i nogle af de smukke bjergsøer. Tasmanien i Australien byder med sit subtropiske klima på nogle ret så spændende fangster sammenlignet med dem, man er vant til fra norden, og øen har så meget forskelligt natur at byde på, at du på én og samme rejse kan fiske i både hav, flod og sø. I Thailand kommer dit fiskegrej på prøve, når sværdfisk eller kæmpestore tun og mange andre eksotiske fisk kommer på krogen.

Pak dit fiskegrej rigtigt

Du skal være opmærksom på, at dit fiskegrej skal være pakket ned i din indtjekkede bagage, når du rejser med fly. Det gælder især kroge og fiskestænger, men for at være på den sikre side, bør du enten lægge det hele i din kuffert eller kontakte flyselskabet for at høre, hvordan reglerne er. For at gøre det lettere for dig selv, kan du samle alt dit fiskegrej og fisketilbehør i de fisketasker, du alligevel skal have med. Så er det hele samlet og klar til brug, når du når frem. Sørg desuden for kun at tage det nødvendige fisketilbehør med. Tag f.eks. hensyn til, hvor i verden du rejser hen, for i Canadas bjerge er det eksempelvis nødvendigt at have et par fiskejakker under armen, mens disse sagtens kan undværes i Thailand.

Martin HansenFang fisk på rejsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *