Seneste nyheder

Få et tyverisikret hjem

No comments

Sommerferien nærmer sig, og det betyder for manges vedkommende, at en rejse også nærmer sig. Om sommeren har man endelig tid til og mulighed for at være væk hjemmefra i længere tid ad gangen, og det betyder også, at ens hus kommer til at stå tomt i måske flere uger. Det er enhver husejers mareridt at blive ringet op af naboen på ferien og blive informeret om, at det har været indbrud i ens hus. Heldigvis kan dette skrækscenarie forebygges, så man undgår at skulle afbryde sin længeventede ferie.

Tyverialarm

En tyverialarm er et must, når man bor i hus, selvom det langt fra er alle, der har det. At investere i en god alarm kan spare dig mange indbrud og penge i fremtiden, så det er altså ikke noget, man skal gå på kompromis med. Også selvom du måske ikke har haft indbrud i fortiden, skal du skaffe dig en alarm. Et SomfySmart Home er en god løsning på dette, og vil med garanti give dig en god følelse af tryghed, når du ikke er hjemme.

Smart home

Med et smart home får du en masse smarte løsninger, der er med til at gøre dit hus mere sikret mod indbrudstyve. Du kan styre overvågningskameraer, alarmer og meget mere fra en app på din mobiltelefon, uanset hvor du befinder dig. Her kan du altså manuelt bestemme præcist, hvordan du vil beskytte dit hjem overfor ubudne gæster.

Lysstyring

Lysstyring er en rigtig smart og enkelt løsning, der helt sikkert vil forhindre indbrud i dit hjem. Med lysstyring kan du indstille lyset i dit hjem til at tænde og slukke automatisk på bestemte tidspunkter af døgnet. Det vil altså sige, at selvom du ikke er hjemme, kan du få lyset i dit hjem til at tænde, når det bliver mørkt, så det ser ud som om, der er nogen hjemme.

Overvågningskamera

Overvågningskameraer på din grund er både nyttige, hvis uheldet skulle være ude, så gerningsmanden kan blive fanget, og når du ikke er hjemme. Selv når du er på ferie, kan du altså tjekke dine overvågningskameraer og sikre dig, at alt er som det skal være, hvilket vil give en god følelse af tryghed.

Martin HansenFå et tyverisikret hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *