Seneste nyheder

Et advokat notartestamente sikrer dine børn bedst

No comments

I forbindelse med dødsfald og arv kan der hurtigt opstå konflikter i familien, hvis der ikke er noget testamente og familiemedlemmerne er uenige om hvordan arven skal deles. Sådan et problem kan undgås ved at lave et notartestamente, hvor den afdøde helt selv kan bestemme hvordan arven skal være. For at kunne lave et notartestamente og få det underskrevet, skal du have kontakt med en person som er ansat i en dommerkreds. Vedkommende sørger for at der vil komme en kopi af notartestamentet til skifteretten, så ingen er i tvivl om den afdødes ønsker i forhold til arv.

 

De sidste ønsker

Alle bør tænke over, hvordan de ønsker at deres ejendele mv. bliver fordelt efter døden. Dette vil være en stor hjælp for familien, som i forvejen befinder sig i dyb sorg og gennemgår en svær tid. Derudover kan du også få nedskrevet hvordan du f.eks. ønsker at din begravelse skal afholdes. Familiemedlemmer kan også blive uvenner over om en afdød skal begraves eller brændes, så hvis du har noteret alle de ønsker, så burde familien også respektere dette.

 

Hvad koster det at lave et notartestamente?

Det er en god ide at du indhenter priser fra flere fagpersoner, der kan hjælpe dig med at få notartestamentet i hus. Når du har fået tilbuddene, kan du sammenligne dem og dermed blive klogere på hvilket prisleje det ligger indenfor. Du er ikke nødsaget til at sige ja til et af tilbuddene. Du har lov til at søge videre hvis du gerne vil se, om du kan finde en fagperson der f.eks. er billigere. De fleste som vælger at lave et notartestamente, gør det udelukkende for at hjælpe deres børn og sikre dem bedst muligt. Testamentet er den afdødes sidste vilje og ifølge undersøgelser er flere begyndt at tænke over hvordan deres testamente skal være sammensat.

 

Gratis advokathjælp

I tilfælde hvor familiemedlemmer ender i retten fordi de er uenige om hvordan arven skal deles, kan det være nødvendigt med advokathjælp. Det er ikke alle som har råd til at hyre et professionel. Det er muligt at få gratis advokathjælp fra advokater via internettet. På denne måde kan du få gode råd til hvordan du bedst kan vinkle sagen til din fordel. Du kan altid indhente tilbud på hvad det koster at få betalt advokathjælp. Denne ydelse koster ikke noget, så du er ikke forpligtet til at sige ja til et af firmaerne.

 

Undgå skænderier i familien

Få styr på dit notartestamente så det ikke ender med at familien skal blive uvenner over hvordan arven skal deles. Et testamente kan netop være med til at undgå mange sager i retten, da nogen går så langt, fordi de ikke er enige om hvordan tingene skal fordeles.

Martin HansenEt advokat notartestamente sikrer dine børn bedst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *