Seneste nyheder

Det bedste legetøj til kreativ udfoldelse

No comments

Barndommen er den vigtigste periode i et menneskes liv. Barndommen former os som personer, og det er utrolig vigtigt, at børn kan udfolde sig kreativt. Børn skal have mulighed for at blive unikke tænkere, og det kan gøres ved at give dem mulighed for at være kreative i løbet af barndommen. Læs her om det bedste legetøj til børn med fokus på kreativitet.

Papiret og blyanten

Denne lyder måske åbenlys, men mange forældre glemmer faktisk at tilbyde noget så simpelt som et stykke papir og en blyant. Når børn får en blyant i hånden, kan en hel verden åbne sig op for barnet, og alt kan forme sig på papiret.

Tegningen kan blive en afspejling på så mange fremtidige ønsker og skabelser. Giv dit barn adgang til alverdens farver, og et forklæde, så der ikke kommer tusch på trøjen.

Sandkassen

I en sandkasse kan et barn få alverdens kreationer frem. Sandkassen er altid en favorit og giver barnet mulighed for at komme ud i den friske luft. Det er også meget mere aktivt og involvere meget mere bevægelse. Udover at barnet er kreativt, er det selvfølgelig også vigtigt, at barnet er sund og rask, og får nok bevægelse ind i hverdagen.

En sandkasse er faktisk heller ikke særlig dyr, i modsætning til hvad mange tro. Du kan få en sandkasse, får så lidt som 600-700 kroner. Hvis du overvejer at købe en sandkasse, kan du se flere sandkasser her.

Lego

Lego har i mange år været et standardlegetøj, får de fleste danske børn. I dag liver den klassiske Lego udkonkurreret af IPads og andre teknologiske vidundere. Men Lego er en fantastisk måde at aktivere dit barn. Lego passer i forhold til de to andre på denne liste lidt bedre til ældre børn.

Et barn skal helst ikke være under 7-8 år, når de får Lego i hænderne, da der kan være fare, får, at barnet kvæles i de små stykker.

Lego er en god måde for et barn at forme sine egne idéer og forestillinger. En god idé er at købe Lego, der følger uden manual. Giv i stedet dit barn en mulighed for selv at finde på noget, og du ser muligvis en fremtidig arkitekt på stuegulvet.

Martin HansenDet bedste legetøj til kreativ udfoldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *