Seneste nyheder

Byd dine gæster velkommen i en flot entré

No comments

En flot entré vil give gæster et godt førstehåndsindtryk af dit hjem, og de vil blive budt velkommen med manér, ligeså snart de træder ind over dørtærsklen. Entréen er desuden det sidste, du ser om morgenen, og det første du ser, når du kommer hjem igen om eftermiddagen. For at du både får en god start og afslutning på arbejdsdagen, er det derfor også til fordel for dig selv, hvis du indretter entréen med entrémøbler, der giver liv, så det fungerer som et decideret rum i hjemmet, og ikke som om det blot bliver brugt til gennemgang et par gange om dagen.

Selvom det ikke er meningen, at man skal opholde sig i entréen, er det stadig værd at gøre noget ud af at indrette rummet med entrémøbler såsom bænke til entré, et spejl og opbevaring til sko og overtøj. Det første, man tænker på, når man skal indrette sin entré, er måske, at der skal være et skab eller en knagerække til opbevaring af overtøj samt en skoreol, så overtøj og sko kan blive gemt væk, og entréen kan se pæn og rydelig ud. Det er dog også værd at kigge efter bænke til entréen. Bænke til entré er perfekte,hvis man har et tomt hjørne, der skal fyldes ud med noget. Bænke til entré er ligeså meget pyntegenstande, som de er praktiske – man kan sætte sig ned og tage skoene af eller på, og man kan sætte tasker eller indkøbsposer fra sig, imens man tager overtøjet af.

Entrémøbler er ofte lette møbler, der ikke dominerer rummet, men stadig giver en ellers uudnyttet entré en følelse af at være beboet, selvom det oftest kun fungerer som et gennemgangsrum. Entréen kan være svær at indrette og er sjældent et rum, der bliver prioriteret højt, når man skal indrette sit hjem, men der skal faktisk ikke særlig meget til for at give gæster og en selv en god velkomst.

Bænke til éntre

Martin HansenByd dine gæster velkommen i en flot entré

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *