Seneste nyheder

Brug brugt IT-udstyr som studerende

No comments

Når man studerer, er det langt det meste af tiden et krav, at man har adgang til en computer. Det er stort set umuligt at komme igennem studiet uden at have en bærbar til rådighed i undervisningen. Den bruges både til at tage noter og til at lave alle slags opgaver, hvilket man som bekendt ikke kan undgå at blive udsat for når man studerer. Desværre er det jo også sådan, at man som studerende ikke har så mange penge til rådighed, og SU’en rækker sjældent til, at man har råd til at investere i det nyeste og dyreste IT-udstyr.

Dog kan man sagtens finde masser af brugt IT-udstyr, der fungerer fint nok til, at man kan bruge det, når man studerer, og så har man altså løst et problem, selvom man måske er gået lidt på kompromis, og egentlig hellere ville have haft det nyt. Men når pengene absolut ikke rækker til andet, så er brugt IT-udstyr en rigtig fin løsning.

Hvis man virkelig går efter at eje nyt IT udstyr, kan det dog sagtens lade sig gøre. Så må man spare op, eller tjene nogle penge på en eller anden måde. Er man ude efter at tjene lidt lette og hurtige penge, så man kan købe en ny computer eller noget andet IT udstyr, så kan man med fordele sælge sit gamle udstyr, hvis det er i nogenlunde stand, så man på den måde kan erstatte sine gamle ting med nye. Brugt IT-udstyr købesforskellige steder, både på i butikker og på nettet. Et eksempel på dette er hos https://brugt-it.dk, der køber og betaler for brugt IT udstyr fra mange af de største mærker.

Brugt IT udstyr er noget man let kan tjene penge på, da der rigtig mange steder er efterspørgsel efter det. Er man selv god til sådan nogle ting, kan man også selv gå den vej og tjene lidt penge på at købe og reparere brugt IT-udstyr og videresælge det. Eller man kan købe det, reparere det og derefter bruge det selv.

Martin HansenBrug brugt IT-udstyr som studerende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *