Seneste nyheder

Sæt hjemmets kontor i stand på den billige måde

No comments

Familielivet er uden tvivl dyrt, og med de mange udgifter kan det være svært at finde luft i økonomien til alle de ting, der ikke er allerhøjst nødvendige. Det er selvfølgelig vigtigt, at man føler sig godt tilpas i sit hjem, og derfor er det vigtigt også at prioritere hjemmet. Det betyder altså, at hvis noget trænger til at blive sat i stand, så er det en fordel at tage sig af det. Kontoret er et vigtigt rum i hjemmet, og det er heldigvis et af de billigste rum, man kan sætte i stand, men er økonomien presset, kan man dog sagtens gøre det endnu billigere.

Først og fremmest kan man sørge for at gøre det hele selv. Det er fristende at hyre en maler til at tage sig af væggene og/eller loftet, men det er så let at male, at de fleste helt sikkert kan finde ud af det, og hvis ikke, så kender man med garanti nogen, der godt kan. Man sparer en masse penge ved at udføre arbejdet selv, og selvom det måske resulterer i, at projektet tager lidt længere tid end ellers, så er det helt klart det hele værd i sidste ende, når man har sparet en masse penge.

En anden god idé er at købe møblerne brugt. Man vil gerne have et ny-istandsat rum, og så kan man være fristet til at tænke, at det ikke kan lade sig gøre, når man køber møblerne brugt, men i så fald, kan man godt tro om igen. Man kan uden problemer finde brugte møbler, der ser lige så nye ud, som hvis de kom direkte fra butikken, men som koster det halve. Brugte kontormøbler København kan man blandt andet finde hos kontorzonen, hvor man vil spare en masse gode penge.

Ønsker man ikke at købe brugte kontormøbler, så gå i stedet efter nogle billigere alternativer. Man behøver langt fra at købe de dyreste designmøbler for at få et pænt og moderne kontor, og med mindre børn i hjemmet er det i virkeligheden ikke en særlig god idé at bruge en formue på møbler.

Martin HansenSæt hjemmets kontor i stand på den billige måde
læs mere

Har du styr på marketing i virksomheden?

No comments

Har du en mindre virksomhed ved siden af fuldtidsjobbet, så er det vigtigt at have styr på marketing. Marketing kan betyde stor succes for din virksomhed, der måske fungerer som en anden eller tredje indkomst for familien, og for at man skal kunne komme til at tjene penge på det og bruge marketing til sin og sin virksomheds fordel, er det altså vigtigt at sætte sig ind i.

Meget går ind under ordet ”marketing”, og reklame er én af de mest essentielle ting. Vil man have at ens virksomhed får opmærksomhed, er det naturligvis nødvendigt, at man reklamerer for sin virksomhed og den service eller de produkter, man tilbyder. Er man ikke ekspert på området, kan man få hjælp fra et reklamebureau som Markant. Hos Markant kan man få professionel reklame til sin virksomhed. Der bliver brugt metoder, der gør at netop dinvirksomhed kommer til at skille sig ud fra mængden, hvilket er det, enhver virksomhedsejer er ude efter. Når det kommer til reklame for et nyt produkt, er det yderst vigtigt at tænke ud af boksen. Find ud af hvordan du kan bruge marketing til din fordel, så du kan få så meget opmærksomhed og omtale som muligt. Hos Markant vil dine behov blive mødt så godt som overhovedet muligt, og lige gyldigt hvordan du ønsker, at der skal laves reklame og promovering af din virksomhed, skal opgaven nok blive løst.

Det er en stor fordel at gå i gang med at promovere dit produkt og din virksomhed, allerede før det er helt klart. Mange venter med at begynde at reklamere for produktet, til det er helt perfekt og færdiggjort, men det ender ofte med, at efterspørgslen er lig med nul, fordi ingen kender til produktet, hvilket kan ende med at blive en dyr fejl. Gå derfor i gang i god tid, og gør den rette målgruppe bevidst om, at produktet er godt på vej og skaf på den måde et klientel så hurtigt som overhovedet muligt, og før produktet overhovedet udkommer. På den måde er både kunder og produkt klar på samme tid.

Martin HansenHar du styr på marketing i virksomheden?
læs mere

Har du styr på alt servicet til køkkenet?

No comments

Måske trænger ens service til en udskiftning, måske har man fået nyt køkken, eller måske er man flyttet hjemmefra. Der er mange grunde til at skulle købe helt nyt service, men har man husket det hele? De fleste er nok ikke et sekund i tvivl om, at man selvfølgelig skal have nok tallerkner, knive, gafler, skeer og glas, men der er også andre ting, man skal have liggende i køkkenet. Noget man let kunne komme til at glemme i farten, er for eksempel kagegafler, vinglas og snapseglas eller grillbestik.

Vinglas

Om man selv drikker vin eller ej, så er vinglas nødvendige. Man behøver ikke at bruge dem selv for at have dem, men de skal være der til højtider og særlige begivenheder, og hvis man får gæster, der drikker vin. Selvfølgelig kan de også komme i brug, hvis man en dag får lyst til et glas vin til maden. Sørg for at have både hvidvins- og rødvinsglas, og hav et godt antal af dem, så der er nok til et større selskab.

Snapseglas

Glas til snaps er selvfølgelig også noget, man skal have, på trods af at man ikke bruger dem så tit. Snapseglas findes i mange størrelser og designs, så det er bare med at komme i gang med at finde nogen, som du kan lide. Man kan ikke drikke snaps uden gode glas til snaps, så anskaf dig nogle så du har dem klar til julefrokoster, påskefrokoster og andre særlige anledninger hvor snapsen kommer på bordet.

Kagegafler

Man glemmer nok ikke at købe gafler, når man køber nyt service, men det er ikke kun de almindelige gafler til dagens tre store måltider, man skal have. Kagegafler er ligeså vigtige at have liggende i skuffen, så man har dem til rådighed til fødselsdage og andre begivenheder, hvor der bliver serveret kage. 

Grillbestik

Grillbestik må man naturligvis heller ikke glemme. Til sommerens lange aftener hvor man har brugt timer på at forberede en god bøf eller steg på grillen, skal man selvfølgelig ikke spise med normalt bestik. Grillbestik gør det meget lettere at spise en god bøf, så det skal man naturligvis også sørge for at have i sit køkken.

Martin HansenHar du styr på alt servicet til køkkenet?
læs mere

Lav familiens helt egen hjemmebiograf

No comments

De fleste filmentusiaster kan nok blive enige om, at man får de allerbedste filmoplevelser i biografen. Det store lærred, den fantastiske lyd, duften af popcorn og den spændte stemning gør underværker for filmoplevelsen. Det kan dog hurtigt blive dyrt at gå i biografen, især hvis man skal have hele familien med, og hvis det er noget, man gør tit. Men det behøver faktisk ikke at være dyrt at gå i biografen, for har man sin egen hjemmebiograf, kan man gå i biografen lige så ofte, man vil – ganske gratis!

Martin HansenLav familiens helt egen hjemmebiograf
læs mere

Sjove aktiviteter til hele familien i efteråret

No comments

Når sommeren er ovre, og der er langt mellem de varme temperaturer og de lange solrige dage, er det tid til at finde efterårshumøret frem. Det kan godt være, at det er gråt og overskyet, og at det tit regner, men det betyder ikke, at man ikke kan lave en masse sjove aktiviteter med familien i løbet af efteråret. Der findes masser af sjove ting at lave, og her er samlet nogle enkelte, der uden tvivl vil bringe glæden ind i familien i den ellers mørke og lidt kedelige tid.

Martin HansenSjove aktiviteter til hele familien i efteråret
læs mere

Børns læring uden for skolen

No comments

Der er ingen tvivl om, at skolen er en yderst vigtig del af børns liv. Her lærer de ikke kun en masse faglige ting, de skal bruge i fremtiden, de lærer også at omgås med andre, at samarbejde og at klare sig uden at mor og far altid er til stede. Det er dog ikke kun i skolen, at børn kan lære en masse, for man har også som forældre et ansvar for, at barnet kommer til at lære andre end kun skolefaglige ting. Herunder finder du nogle råd til, hvordan du giver dit barn nogle lærerige oplevelser, og hvordan du bringer læring ind i hjemmet på en sjov måde.

Martin HansenBørns læring uden for skolen
læs mere

Når klokken ringer ind efter sommerferie

No comments

For mange er det at starte på job efter en god lang sommerferie, ikke noget man ligefrem glæder sig til. Det er noget, man ser frem mod med sure miner, mens man drømmer sig tilbage til de varme sommerdage på stranden. For dit barn er det ofte en lidt anderledes sag. Mange børn glæder sig til at starte i skole igen efter sommerferien og heldigvis for det. Som barn glæder man sig til at se alle sine venner igen og fortælle om alle sine sjove og spændende oplevelserne, man har haft under ferien. Dog kommer feriesavnet igen efter en uges tid, hvor man har delt alle sine gode historier, hørt en masse og har fået sagt hej til alle vennerne. Derefter lister lektierne sig frem igen, og de lange og hårde skoledage kører på replay. Som forældre er der flere ting du kan gøre for at hjælpe dit barn med at holde skolegejsten oppe, selvom hverdagen måske ikke altid byder på sjov og ballade.

Martin HansenNår klokken ringer ind efter sommerferie
læs mere

Dette udstyr skal dit spædbarn have

No comments

At få børn kommer med mange fordele og sjove oplevelser, men der er vist heller ingen tvivl om, at det kan være noget af en mundfuld at få børn. Når barnet er helt lille, er der en masse udstyr, man skal have for at barnet har det så behageligt som muligt, og det kan være svært at finde rundt i den jungle af ting, der er at vælge i mellem. Alt fra pusleborde og tilbehør til sengen har en afgørende betydning for barnets første måneder. Derfor får du herunder en kort liste over nogle af de vigtigste ting, man skal sørge for at have på plads, når den lille ny melder sin ankomst.

Martin HansenDette udstyr skal dit spædbarn have
læs mere

At undervise sit barn

No comments

Hvis du er forældre, kan det være svært at opdrage og lære sit barn om både liv og lektier. I det moderne samfund vi lever i i dag, er der heldigvis en masse spændende og funktionelle hjælpemidler, som dit barn kan få stor nytte af. Uanset hvor mange lærerige apps og spil dit barn bruger til at blive klogere, er det stadig vigtigt, at du tager forældrerollen lige så seriøst, når det kommer til læring.

Men at være en syg forældre gør opgaven så meget sværere, til tider helt umuligt. En rask og velfungerende forældre er hvad der kræves, hvis du skal hjælpe dit barn med lektier og opgaver. Derfor er det vigtigt, er du er i dit bedste velgående, så du har mulighed for at være der for dit barn alt efter behov.

Martin HansenAt undervise sit barn
læs mere

Få hele familien klar til at tage afsted på sommerferie

No comments

Mange familier går lige nu og venter spændt på, at det bliver tid til årets sommerferie med familien. Der er dog meget, der skal planlægges, før man kan tage af sted, og man kan hurtigt komme til at glemme noget i farten. Find herunder nogle gode råd til hvordan du planlægger de sidste små detaljer inden afrejse, og hvad man kan gøre for at undgå stress op til afrejsen.

Martin HansenFå hele familien klar til at tage afsted på sommerferie
læs mere