Seneste nyheder

Giv dit barn en smartere børneopsparing

No comments

Der er ingen grund til at undervurdere betydningen af en børneopsparing. Når et ungt menneske fylder 18, eller 21 år, så har det meget stor gavn af at have en pose penge ved hånden. Det er i den alder, at man skal til at stå på egne ben, og har man ikke nogle midler til dette, så kan det nemt blive en svær og uoverskuelig tid. Ja man skal faktisk bruge en del penge, når man flyver fra reden. Det er ikke helt billigt at flytte i sin egen lejlighed.

Martin HansenGiv dit barn en smartere børneopsparing
læs mere

Hvordan laver jeg den bedste børneopsparing til mit barn?

No comments

Vores børn vokser op alt for hurtigt og før vi ser os om, et de fløjet fra reden. Hertil står de over for den store verden, hvor de selv skal til at styre deres egen økonomi. Måske dit barn har haft et fritidsjob eller er blot blevet økonomisk støttet af dig gennem sin opvækst. Men når de flytter ud, skal de stå på egne ben. Det resulterer i udgifter som indskud, bogkøb og fritidsaktiviteter, som de nu selv skal til at stå for. En børneopsparing er et godt grundlag for en sund og sikker start, når dit barn flytter hjemmefra.

Martin HansenHvordan laver jeg den bedste børneopsparing til mit barn?
læs mere

Hvordan man studerer: 9 studietips til forbedring af din læring

No comments

Memorisering af lærebøger er en forældet form for undersøgelse. Du kan tilbringe dage i slutningen med at prøve at klare det hele ind, men resultaterne vil ikke være meget lovende.

Heldigvis er der meget mere sjov og givende studieteknikker, som kan hjælpe dig med at lære at studere godt og forbedre dine eksamensresultater. Her er nogle af disse studieteknikker:

Martin HansenHvordan man studerer: 9 studietips til forbedring af din læring
læs mere

Læringsmetoder til børn

No comments

Der er mange forskellige måder at få børn i lære, da børn er forskellige og lærer på forskellige måder. Nogle børn har det nemmest ved leg, nogle ved visuel læring, nogle ved at læse og andre ved selv at være praktisk. At få børn i lære kan derved godt være svært, men der er nogle læringsmetoder som i hvert fald kan komme med input til børns læring. Læs med for at få nogle tips til det.

Martin HansenLæringsmetoder til børn
læs mere

Guide: Brug tidsplanlægning til at optimere dit studie

No comments

De fleste studerende starter hvert nyt semester på skolen med høje forventninger. De forestiller sig selv at være succesfulde i deres studier og skolearbejde, men de undlader at sammensætte en realistisk plan eller etablere en rutine, der gør det muligt for dem at opnå akademisk succes. Der er kun så mange timer på en dag, dage om ugen og uger i en periode. Og hvis du ikke er opmærksom, vil semesterets slutning ankomme, før du ved det – ved at overraske dig. For at opnå akademisk succes skal du omhyggeligt styre din studietid på daglig, ugentlig og semesterbasis. Det følgende er en tidshåndteringsstrategi for at gøre præcis det.

Martin HansenGuide: Brug tidsplanlægning til at optimere dit studie
læs mere

Sådan får du dine børn undervisningsparate

No comments

Mange faktorer ligger i at få ens børn til at huske, percipere og få så meget ud af undervisningen, som de nu kan. Blandt andet ligger der det i det, at børn skal være undervisningsparate, så de bliver klar til at få undervisning, samt bliver klar til at kunne lære så meget, som overhoved muligt. Her er derved nogle tips til, hvordan man kan få ens børn til at blive parate til undervisning.

Martin HansenSådan får du dine børn undervisningsparate
læs mere

7 tips til at forbedre din læsning

No comments

There is a total incompatibility between the joy of reading, a vagabond experience, and the experience of reading in order to answer questions, and explain what you understood, Rubem Alves, Brasiliensk underviser.

Hvad har størst sandsynlighed for at påvirke din succes i skolen eller på et job? Evnen til at læse godt. Og det gælder også for dine børn. Det faldende læsefærdighed i vores samfund har været en stor bekymring for undervisere i et stykke tid nu, og dog bliver det ikke bedre. En grund kan være en manglende anerkendelse af, at læsning og læsefærdigheder er personlige færdigheder, bedst erhvervet, når de er forbundet med fornøjelse.

I de fleste tilfælde, hvor godt vi lærer at læse, afhænger i høj grad af vores eksponering for sprog som børn. Hvis vi hører folk omkring os, der taler om mange forskellige emner som børn, samler vi naturligvis de ord og sætninger, de bruger. Hvis vi henter mange ord, får vi en fordel, når vi begynder at læse, og vi lærer at læse bedre. Dette hjælper til gengæld os med at erhverve flere ord, idet de fattige læsere, der kender få ord, længere og mere efter. Læsefærdighedsfordelingen begynder sædvanligvis tidligt i livet, og kan kun overvindes ved masser af læsning senere i livet.

Martin Hansen7 tips til at forbedre din læsning
læs mere

Apps og gadgets der kan gøre det nemmere for børn at lære

No comments

Når børn skal til at gå i skole, udvikle viden og lære nye ting, kan det være en god ide at investere, eller downloade gratis, apps, som kan hjælpe med børns indlæring. Der findes mange forskellige apps, som hjælper med forskellige ting. Dog er det ikke kun teknologiske apps der hjælper, men også andre gadgets såsom fysiske bøger, der også kan være gode til at hjælpe en.

Martin HansenApps og gadgets der kan gøre det nemmere for børn at lære
læs mere

Apps og spil der er med til at forbedre børns hukommelse

No comments

Som børn vokser med tiden, er der mange ting de bliver udsat for i den virkelige verden. Der er mange situationer de skal tage stilling til, og derved er der også mange nye udfordringer som de skal tage sig af. På denne måde perciperer børn masser af ting hver evige eneste dag, som kan gøre det svært at huske alle de ting de lærer. Derved kan der være behov for nogle tips og tricks til at hjælpe børn med at kunne huske bedre. Derfor er der her nogle grunde til, hvorfor, og hvordan, apps og spil kan være med til at forbedre børns hukommelse.

Martin HansenApps og spil der er med til at forbedre børns hukommelse
læs mere

Segboards er stadig populære

No comments

Segboards er det lille skateboardlignede transportmiddel, der efterhånden har været populært blandt især børn i en 2-3 års tid nu. Og der er ikke noget, som tyder på, at interessen er dalende – heller ikke hos de voksne. Så læs med her og find ud af, hvad et segboard er, samt et godt bud på et rugbrødsdrevent alternativ: Waveboardet.

Et segboard er el-drevet, lille køretøj til en person. Det minder meget om et skateboard, der er vendt på tværs og har fået et hjul i hver side. Du kan styre segboardet ved at læne dig frem, tilbage og til den side, som du vil dreje til – ganske som en Segway, som det lille køretøj er opkaldt efter. I modsætning til denne, har segboardet dog ikke noget styr, ligesom det er udstyret med meget mindre hjul.

Martin HansenSegboards er stadig populære
læs mere