Seneste nyheder

At undervise sit barn

No comments

Hvis du er forældre, kan det være svært at opdrage og lære sit barn om både liv og lektier. I det moderne samfund vi lever i i dag, er der heldigvis en masse spændende og funktionelle hjælpemidler, som dit barn kan få stor nytte af. Uanset hvor mange lærerige apps og spil dit barn bruger til at blive klogere, er det stadig vigtigt, at du tager forældrerollen lige så seriøst, når det kommer til læring.

Men at være en syg forældre gør opgaven så meget sværere, til tider helt umuligt. En rask og velfungerende forældre er hvad der kræves, hvis du skal hjælpe dit barn med lektier og opgaver. Derfor er det vigtigt, er du er i dit bedste velgående, så du har mulighed for at være der for dit barn alt efter behov.

Elektroniske læringsmidler

Med den moderne udvikling har vi den teknologiske udvikling med i spillet. Dit barn, ja de fleste børn i et morderne land som Danmark, benytter sig formodentlig af den ene eller anden form for elektroniks læring. Om dit barn har en smartphone, en I-pad, en computer eller andre elektroniske hjælpemidler så kan du med fordel tage disse i brug til at undervise dit barn. Hvis dit barn ikke har nogle af delene endnu, så er der stor sandsynlighed for at dit barn får lov til at låne din elektronik.

Der er ingen tvivl om at den moderne elektronik er det helt store hit hos de fleste børn, men derfor skal diverse elektroniske genstande stadig bruges med omhu. Der er lavet meget forskning der beviser at dit barn lærer godt via brugen af en computer eller en I-pad, for dit barn er opmærksom på skærmen og fordybet i det der sker på den. Derfor kan du med fordel downloade en masse forskellige lærerige apps og spil på din barn elektronik, så barnet kan lærer på andre måder. Der er bunkevis af lærerige apps og spil både til computer om smartphone, som både du og dit barn kan få glæde af. Prøv lidt forskellige apps og spil af, og se hvad der fungerer bedst for dit barn. Dermed kan dit barn både få lov til at have ”fri leg” på computeren, men også veksle lidt mellem de lærerige spil og spil for sjov.

Den syge forældre

Dit barn kræver ofte utrolig meget opmærksomhed og tid. Derfor er det vigtigt at du er i topform til at kunne både underholde og lærer dit barn om diverse, de elektroniske medier kan desværre ikke bære hele ansvaret alene. Hvis du døjer med forskellige gener, er det vigtigt at du gør et hæderligt forsøg på at blive rask så hurtigt som muligt, både for din egen og dit barns skyld. Hvis du døjer med enten smerte, hovedpine eller måske søvnproblemer kan den nye og lovlige cannabisolie være løsningen for dig, der ikke har lyst til at pumpe dig på piller og andet.

Cannabisolien er en økologisk middel lavet på cannabisplanter, som du skal tage i dråbeform. Køb CBD olien, og bliv rask uden at dit helbredsforløb skal koste dg kræfter og energi. Generelt har man et kæmpe ansvar som forældre, hvor man både skal sørge for at holde sig selv og sir barn raskt. Heldigvis kommer man langt med den gode sunde og varierede kost, hvor man skruer ned for slik og andre søde sager. Og så er motion også godt for både dig og dit barn. Motion kan man sagtens lave sammen med sit barn, hvor man enten kan cykle, svømme, løbe eller lege en masse aktive lege sammen.

Fysiske spil

Hvis du gerne vil veksle en smule mellem de elektroniske lærerige spil og de fysiske, er det også mange andre brætspil som er lærerige for dit barn. Dog kan du risikerer at dit barn ikke har samme interesse i denne type for spil, da dit barn måske hellere lærer via elektronikken. Det er op til dig og det enkelte barn at finde en god balance og finde de bedst mulige læringsmidler for dit barn. Et godt gammeldags brætspil kan være en god ide i stedet for at se tv om aftenen, hvor man kan gemme nogle af timerne med en computer eller en telefon til læring.

Martin HansenAt undervise sit barn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *