Apps

Kahoot

$ Gratis

  • Nem opsætning
Prøv Kahoot

Som lærer elsker man at gøre en kedelig time til et spil for at motivere sine elever, men ikke alle har evnen til at lave et spil fra bunden. Heldigvis gør Kahoot det nemt, at gøre din klasse til et spil. Alt du skal gøre er at indtaste dine forberedte spørgsmål og svar på hjemmesiden for at skabe et spilbart spil via sin mobil eller tablet. Dine elever kan derefter downloade Kahoot appen og deltage i legen.

Doceri

$ 5

  • Gør din undervisning mere levende
Prøv Doceri

Udnyt din iPad med Doceri-appen og gør din iPad til et interaktiv whiteboard. Du kan annotere det materiale du har på skærmen som du underviser i, hvilket giver en mere interaktiv undervisning. Udover at du kan skrive komplicerede matematiske ligninger, kan appen også optage klassen og sende den direkte online fra din iPad.

Google Classroom

$ Gratis

  • Giv dine elever karakterer
Prøv Google Classroom

Hvis din skole allerede bruger G Suite for Education (tidligere kendt som Google Apps for Education), er chancerne for dig allerede bekendt med Classroom. Ikke kun kan du distribuere og klassificere opgaver via appen, samt organisere alle klassematerialer på Google Drev, du kan også nå dine elever lettere – enten at lave meddelelser eller at engagere dem i diskussioner.

Edmodo

$ Gratis

  • Send beskeder til dine elever efter skoletid
Prøv Edmodo

Edmodo gør det muligt for diskussionen at fortsætte, selv efter at ringetiden er ringet. Lærere og elever kan dele indhold og bruge appen som en kanal for nye oplysninger eller meddelelser, indsendelse af opgaver og modtagelse af kvaliteter i processen. Evnen for lærere til at sende opgaver, meddelelser, afstemninger og quizzer, samtidig med at de giver adgang til relevante ressourcer og kalendere, er simpelthen uvurderlig.

Remind

$ Gratis

  • Kommuniker med dine elever
Prøv Remind

Påmind (tidligere kendt som Remind 101) gør det nemt for lærere at kommunikere med elever og deres forældre ud over klasseværelset. Du kan lave klassemeddelelser, gruppechat eller kontakte personer privat via appen. Dine meddelelser kan endda oversættes til over 70 sprog, hvilket gør det muligt at kommunikere med forældre, der ikke er dansksprogede.

TED

$ Gratis

  • Se inspirerende videoer
Prøv TED

Du kan ikke gå galt med TED. Organisationens officielle app rummer hundredvis af inspirerende og spændende TED Talks, med fascinerende foredrag fra industri- og fageksperter, der spænder over et bredt udsnit af kategoriske emner (neurovidenskab, traditionel folkemusik, menneskelig udvikling osv.). Nogle af dem passer perfekt til gnister i diskussioner og online debatter, mens andre kan tjene som inspiration for pædagoger at oprette nye lektionsplaner eller forelæsninger.

Martin HansenApps