Seneste nyheder

Apps og spil der er med til at forbedre børns hukommelse

No comments

Som børn vokser med tiden, er der mange ting de bliver udsat for i den virkelige verden. Der er mange situationer de skal tage stilling til, og derved er der også mange nye udfordringer som de skal tage sig af. På denne måde perciperer børn masser af ting hver evige eneste dag, som kan gøre det svært at huske alle de ting de lærer. Derved kan der være behov for nogle tips og tricks til at hjælpe børn med at kunne huske bedre. Derfor er der her nogle grunde til, hvorfor, og hvordan, apps og spil kan være med til at forbedre børns hukommelse.

Apps til børnene

Som forældre kan man en gang imellem være skeptisk over for teknologiske gadgets, da de oftest bare linkes til dovenskab, men faktisk kan fx en mobiltelefon være rigtig nyttig for børn. På ens mobiltelefon kan man jo downloade en masse apps, som kan være med til at forbedre børns hukommelse. Det kan være spil såsom vendespil, regnespil og hvad der ellers ligger ude på nettet. Disse apps kan altså være rigtig gode for børns hukommelse, da der bliver trænet  i at kunne huske, samtidigt med at det er et spil, som kan gøre det mere interessant for børnene. Og ved at det er online, og ikke fysisk som et sæt kort, gør det også at man som forældre hurtigt kan følge med i de nye spil der bliver udgivet til børnene, så man kan opdateres løbende, og se om der er nogle spil der virker bedre end andre.

Praktisk for forældrene

Og så er det bare et plus for forældrene at det er på en telefon, fordi det er noget man altid kan have på sig, og noget som altid er praktisk, samtidigt at børnene jo stadig lærer af det. Så hvis man nu skal køre i længere tid, og der ikke er plads til fysiske brætspil i bilen, kan det være praktisk at downloade nogle spil på telefonen, som træner børnenes hukommelse.

Dette gælder også hvis man som forældre en dag har travlt med at researche efter fx ledhejseporte priser. Ledhejseport kan jo være noget der har behov for en gennemgang der kan tage lidt længere tid af gangen, og derfor er det smart lige at kunne fikse en telefon op, hvis ens børn nu har brug for noget underholdning. Ledhejseporte priser kan derved findes i ro, og ens børn kan lege og spille i fred. På denne måde bliver disse apps praktiske at have på sig, da de også er nemme og hurtige at finde frem.

Martin HansenApps og spil der er med til at forbedre børns hukommelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *