Seneste nyheder

Apps og gadgets der kan gøre det nemmere for børn at lære

No comments

Når børn skal til at gå i skole, udvikle viden og lære nye ting, kan det være en god ide at investere, eller downloade gratis, apps, som kan hjælpe med børns indlæring. Der findes mange forskellige apps, som hjælper med forskellige ting. Dog er det ikke kun teknologiske apps der hjælper, men også andre gadgets såsom fysiske bøger, der også kan være gode til at hjælpe en.

Bøger, malebøger, tegnebøger

Det første man som forældre kan investere i, er at købe bøger til sit barn, da bøger er en god måde at lære børn ting på. Det kan her både være faglige bøger, fiktive bøger, malebøger eller tegnebøger. Der er mange valgmuligheder, men egentlig er det bare bøger generelt. Ved at der også investeres i male- og tegnebøger, kan børns hukommelse og perception blive forbedret. Her gælder det også barnets tålmodighed, da der skal fokuseres og koncentreres på en ting, som nogle gange godt kan være i længere tid af gangen. Dog kan man måske som forældre synes det er svært at opbevare det, da det nemt kommer til at fylde. Specielt også hvis der jævnligt bliver købt nye bøger ind. Opbevaring kan nemlig være en god ide at overveje, så det ikke kommer til at ligge og flyde, og så er det godt man kan finde billig opbevaring eller endda investere i et depothus, hvis det nu er det man har brug for. Det kan man tjekke ud inde på www.depothuset.dk.

Apps

Udover fysiske bøger, findes der også gadgets hvor man kan kigge efter nogle online hjemmesider, eller apps, hvor man kan finde bøger. Det er hvis man nu synes det er mere praktisk, end fysiske bøger. Udover bøger kan man også finde spil, som kan være med til at gavne børns læringsevner. Fx er der matematikspil som man kan downloade og spille. Her slår man to fluer med et smæk da man både spiller et spil, samtidigt med at man lærer. Så er der også gode apps, der fungerer som gadgets, fx et matematikprogram, der på en eller anden måde kan hjælpe med at udregne nogle ting, som man ikke kan i hovedet. Det kan fx være at man skal indtegne en bestemt graf, eller tegne noget geometri, som så kan være nemmere at gøre på et matematikprogram da det bl.a. kan gøre det mere præcist for en.

Martin HansenApps og gadgets der kan gøre det nemmere for børn at lære

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *