Seneste nyheder

Aktiv sommerferie med børnene

No comments

Oplevelsesrige ferier med familien er noget af det, som de fleste børn vil betragte som nogle af deres bedste minder, når de som ældre eller voksne tænker tilbage på deres barndom. Der findes mange eksempler på steder, man kan tage til for at komme på aktiv ferie – man kan for eksempel leje et feriehus i Sydfrankrig med pool. Et af de steder man kan tage hen med hele familien, uden det koster en formue er nemlig Sydfrankrig. Her findes der aktiviteter til hele familien og til børn i alle aldre.

Aktiv ferie er rigtig godt for børns læring. Lejer man for eksempel et feriehus med pool, har de rigtige gode muligheder for at forbedre deres svømmefærdigheder, og siden der findes masser af flotte sandstrande i Sydfrankrig, kan man også tage dertil og have det sjovt sammen med børnene og resten af familien.

Sydfrankrig har en masse at byde på – man kan finde alt fra bjergbestigning til museer, og det er derfor som sagt umuligt ikke at finde noget, som ethvert familiemedlem vil have det sjovt med. Med de større børn kan man komme klatre både på bjergvægge og i træer, man kan sejle i kajak, kano eller robåd, og man kan tage på korte vandreture i de smukke naturlandskaber, der er at finde overalt i Sydfrankrig.

Der findes faktisk så mange forskellige vandreture i så mange forskellige sværhedsgrader, at man vil kunne finde noget, som selv familiens yngste medlemmer vil finde sjovt og overskueligt. Med de mindre børn kan man som sagt tage på stranden eller hygge ved poolen. Man kan også gå ture i de mange små, hyggelige og idylliske sydeuropæiske landsbyer eller tage på marked. Man kan gå ture ved søer og vandfald eller sejle i små både på blandt andet Gorges du Verdon, som også bliver kaldt for Europas svar på Grand Canyon.

Der er altså ingen tvivl om, at Sydfrankrig har masser at byde på, hvis man ønsker en aktiv ferie, så det er bare med at komme afsted.

Martin HansenAktiv sommerferie med børnene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *