Seneste nyheder

Adventsgaver til de voksne

No comments

Julen er en dejlig tid, der byder på mange sjove og hyggelige traditioner. En af disse er adventsgaver og kalendergaver. Selvom det oftest er børnene i familien, der er så heldige at blive beriget med mange sjove gaver i ugerne op til juleaften, behøver man ikke at gå glip af den hyggelige tradition, når man ikke længere kan kalde sig et barn. Der findes nemlig et hav af gode idéer til kalendergaver eller adventsgaver til de voksne.

Adventsgaver og kalendergaver finder man ofte til forholdsvis lave priser, fordi der skal købes mange af dem og fordi det jo ikke er helt jul endnu, men det betyder ikke, at gaverne ikke er gode eller brugbare. Det lette ved at købe advents- og kalendergaver er nemlig, at det kan være enkelt og stadig være noget, der vil blive sat stor pris på af modtageren.

En god adventsgave kan for eksempel være lækkerier – måske en kurv med blandede lækkerier som vin, øl, chokolade, te eller kaffe eller en god æske chokolade. Sådan en kurv kan man finde i mange butikker, og de er normalt sat til en pris, der passer perfekt til prisniveauet på en adventsgave. Et andet godt bud på en adventsgave, der helt sikkert vil falde i god jord hos modtageren, er en oplevelse. Man kan finde rigtig mange forskellige oplevelsesgavekort til en middag for to personer, en tur i biografen eller en helt anden lækker oplevelse til få penge.

Kalendergaver er ofte lidt billigere end adventsgaver, men til gengæld er der mange af dem. Her kan enten te eller kaffe (eller begge dele) være et godt forslag, men for at gøre det lidt eksklusivt i anledning af julen, kan man vælge at købe den ekstra gode slags. En kalendergave kan også bestå af en god bog eller nogle lækkerier, og som den første kalendergave er det sjovt at give en skrabekalender.

Martin HansenAdventsgaver til de voksne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *